logo

Du har flera möjligheter!

Även om det inte blev en match den här gången så finns det ingen anledning till att ge upp hoppet. Olika långivare ställer olika krav.

Vi har samlat några långivare vi tror passar dig här på Moneezy.

Uppdaterad: 18 apr. 2024
Storleken på vår provision påverkar sorteringen.

Innehållsförteckning

Det kan kännas som ett slag i ansiktet om din ansökan om lån blir nekad, men det finns ingen anledning till att hänga läpp. 

Fokusera istället på hur det kan lösas! Det är nämligen inte alla som är medvetna om att olika låneutgivare bedömer ansökningar utefter helt olika kriterier. 

Du kan till exempel vara för ung för att få ansöka hos vissa, medan du är tillräckligt gammal för att få ansöka hos andra. Det finns dessutom de låneutgivare som ställer väldigt specifika krav på din inkomst och kanske utifrån det anser att ditt önskade lånebelopp är för stort i förhållande till din inkomst. 

Detta kan du göra

Det absolut bästa du kan göra är att skaffa dig en bra överblick över de olika låneutgivarna som passar till just dina behov. Moneezy har gjort det enkelt för dig att jämföra de långivare vi tror passar dig bäst just nu.

Står du skriven hos Kronofogden?

Kanske är det så att du har en obetald räkning som gör att du finns med i Kronofogdens register? Om det är tillfället så kan du praktiskt taget inte låna så mycket som en ynka krona. 

Se till att få det ut av världen. När du har betalat dina skulder kan du prova att skicka en ny ansökan. 

Författare :
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil använder sin expertis för att göra skillnad i finanssektorn. Han är utbildad på Syddansk Universitet och har varit General Manager på Intelligent Banker sedan 2013. Han har i sitt arbete hjälpt över 100 000 svenskar med deras finansiella behov.

moneezy logo

Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2. - 5000 Odense C - Denmark - VAT: DK32260055

info@moneezy.com
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved