Vad kostar det att låna större lånebelopp i Sverige?

Share
Tweet
Share

Alla människor kan ha det tufft ekonomiskt emellanåt. Det spelar ingen roll hur noga man är med privatekonomin eller hur duktig man är på att sätta upp en budget, ibland händer saker som gör att man behöver låna pengar. Men hur går man tillväga för att låna 200 000 kr, 300 000 kr eller kanske 400 000 kr? Det finns många banker och kreditföretag som erbjuder lån helt utan säkerhet och vi har full koll på flera av dessa. 

Låna 200 000, vilka kostnader tillkommer?

Att låna 200 000 kronor behöver inte vara ångestfyllt eller kännas helt orimligt.

De allra flesta människor kan faktiskt låna pengar. Det är faktiskt en möjlighet att låna pengar även om man är sjukskriven, arbetslös eller studerar. Hos oss på Moneezy kan man jämföra alla typer av lån och hitta det som passar bäst utefter sina egna förutsättningar. Genom att jämföra sina alternativ via en lånejämförelsetjänst kan man hitta ett passande lån snabbt och enkelt och slipper en lång och utdragen lånprocess. Sök bland hela vårat breda utbud av långivare, alla tjänster är självklart helt kostnadsfritt och oförpliktigande. Moneezy.com samarbetar med banker i hela Skandinavien och fokuserar på lån och krediter.

Vi listar flera av de banker och kreditbolag som erbjuder kunder att låna 200 000 kr eller mer. Samtliga lån-/kreditgivare har specifika krav som de ställer på låntagarna, men de kan ofta vara mer tillböjliga till att bevilja ett lån jämfört med en traditionell bank. De ger helt enkelt människor som inte har samma möjlighet som de med fast jobb och hög inkomst, en chans till ett rikare liv. Flertalet av de banker vi jämför erbjuder även den som har en betalningsanmärkning som är äldre än 6 månader möjligheten till ett förmånligt lån.

Låna till en investering

De sägs att man behöver pengar för att kunna tjäna pengar, och det är helt sant om man ska göra en ekonomisk investering. Det finns exempel på personer som har byggt hela sin förmögenhet genom att låna 200 000 kr eller mer. De började med ett lån till en investering som de trodde på, och det har efterföljande utvecklats till en väldigt framgångsrik investeringskarriär. Alla kan dock inte bli förmögna eller få en framgångsrik investeringskarriär, men man kan exempelvis investera i sin egen utbildning eller till ett körkort. Saker som i sin tur kan bygga en framgångsrik karriär.

Att låna 200 000 kr, 400 000 kr eller något helt annat belopp kan vara startskottet för något nytt, det kan vara en utbildning eller investering men det kan också vara en räddare i nöden. Det kan handla om att lösa en ekonomisk kris eller bara finansiera det där tandläkarbesöket som man borde ha bokat in för länge sedan.

Ett lån kan med andra ord vara en språngbräda till vardagen man drömmer om. Man ska inte låta sig stoppas av avsaknaden av ett fast jobb eller en gammal betalningsanmärkning. Det handlar om att sortera bland låneerbjudanden och använda filterfunktionen för att få öga på den passande krediten.

Vi jämför lån utan säkerhet, privatlån, snabblån och SMS-lån, så man kan välja det som passar en själv bäst.

Låna 200 000 kronor snabbt och smidigt

Vill man ansöka om ett lån men är osäker på vad det kommer kosta finns det många sätt för att ta reda på detta. Vi har full koll på flera långivare och deras erbjudanden. Hos oss kan man som låntagare jämföra olika långivare, räntor och lånevillkor och hitta det bästa alternativet - snabbt och enkelt! Att ansöka om ett lån genom oss är självklart gratis och väldigt smidigt. Vi listar till och med vilka företag som är populärast så att man lätt kan se vilka lån andra låntagare väljer. Man ser dem tydligt under vår topp 10 lista. Det är enkelt att ansöka om att låna 200 000 eller mer och man mottager ett icke-bindande erbjudande på en gång som man i lugn och ro kan läsa igenom. Tveka inte att låna 200 000 om det är vad som behövs för att få en bättre vardag.

Författare :
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil använder sin expertis för att göra skillnad i finanssektorn. Han är utbildad på Syddansk Universitet och har varit General Manager på Intelligent Banker sedan 2013. Han har i sitt arbete hjälpt över 100 000 svenskar med deras finansiella behov.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved