logo
Lånebelopp
0 - 150 000 kr
Löptid
Kreditkort
Eff. ränta
4,6 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Supreme Card

Supreme Card är ett betal- och kreditkort som tillhör Resurs Bank. Resurs Bank är en av de mest snabbväxande bankerna i Sverige och på 1980-talet var dem de första att lansera räntefritt. Dem är en resurskoncern som startade år 1977 och som finns i hela Norden sedan år 2018.

De olika korten är tänkt att ge lite mer frihet i vardagen genom att erbjuda 60 dagars räntefri kredit och ett brett utbud av olika alternativ för delbetalning. Dem kan ses som ett alternativ till lån och kan användas till planerade inköp eller oförutsedda extra utgifter. Korten är tillknutna Mastercard och kan användas över hela världen. Det finns tre olika sorter: Classic, Gold, World och Woman, vilka har en del mindre skillnader. Korten ger reseförsäkring, bonuspoäng på köp och ett sparkonto med 0,90% ränta.

Förutom att erbjuda Supreme Card så kan man även låna pengar hos Resurs Bank. Man kan låna belopp mellan 10 000 och 40 000 kr online på deras hemsida.

Alternativ till Supreme Card

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved