logo
Samla dina lån och krediter
Lägre månadskostnad
Färre avgifter
Lånebelopp
5 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 15 år
Eff. ränta
8,99 - 29,27 %
Min. ålder
23 år
5 000 kr
600 000 kr
Löptid
1 år
Eff. ränta (uppsk.)
19.13%
Kreditkostnader (uppsk.)
2 665,59 kr
Total återbetalning (uppsk.)
27 665,59 kr
Mån. betalning
2 305 kr
över 12 månader
Ansök här
Vid ett lån på 65 000 kr till 13,99 % rörlig årsränta (eff. ränta på 15,88 %) upplagt på 5 år. Totalt att återbetala 91 866 kr inkl. avgifter. (1 531 kr/mån.). Max. eff. ränta: 29.27.

Bank Norwegian

Norwegian – flygbolaget som är ett av de mer kända namnen som dyker upp när man är på jakt efter flygbiljetter till solsemestern vid varmare breddgrader eller skidresan i allt kyligare omgivningar. De flesta känner alltså till Norwegian just i det sammanhanget, men faktum är att det även finns en Bank Norwegian. Bank Norwegian bildades officiellt sommaren 2007. Det var i Oslo i Norge som plattformen skapades som en del av Norwegian Reward, vilket är flygbolagets fördelsprogram för både privat- och affärsresor. I september samma år blev banken officiellt erkänd då de fick en banklicens av det norska Finansdepartementet. Ytterligare två månader senare öppnade internetbanken bank Norwegian i Norge. Men det skulle gå ännu några år innan bank norwegian sverige lanserades på den svenska marknaden år 2013. Efterföljande expanderade banken och blev ett nordiskt koncept när den år 2015 även lanserades hos våra grannländer Finland och Danmark. Men vem äger norwegian bank? Norwegian bank ägs av Norwegian Finans Holding ASA.

Bank Norwegian har sedan de lanserades arbetat för flexibla och digitala banktjänster – med fokus på att förbättra kundupplevelsen. Det har resulterat i att över 1,5 miljoner människor har valt just Bank Norwegian som sin sekundära bank. De erbjuder sina kunder fördelaktiga privatlån, sparkonton och kreditkort. Men för att uppnå störst framgång möjlig krävs det ofta bra samarbeten. Därför har bank norwegian valt att samarbeta med flertalet parter i form av olika researrangörer och försäkringsbolag.

Vad har Norwegian Bank att erbjuda?

Som tidigare nämnt är norwegian bank en del av Norwegian koncernen och de erbjuder finansiella produkter utan dolda avgifter eller kostnader. De strävar efter att bedriva sin bank så kostnadseffektivt som möjligt, och har som ett led i det valt att endast sälja sina produkter på internet. Deras finansiella produkter är privatlån, sparkonto och kreditkort.

Bank Norwegian Privatlån

Bank norwegian lån är privatlån mellan 5. 000 – 600. 000 kr som lämpar sig både till mindre och större köp. Det fungerar även som en lösning för att samla sina lån till den som önskar att lösa in sina dyra snabblån och krediter. Att samla sina lån och krediter medför flertalet fördelar i form av en lägre månadskostnad, färre avgifter eftersom fler smålån blir till ett enda större lån samt en bättre kontroll med färre återbetalningar att hålla reda på. Läs mer om bank norwegian lån under ”Snabblån hos Bank Norwegian”.

Bank Norwegian Kreditkort

Bank norwegian kort är ett komplett kreditkort som ger en hel del fördelar kopplat till flygbolaget Norwegian. Man kan koppla sitt bank norwegian kreditkort till sin Reward-profil hos Norwegian, så att man vid varje betalning med bank norwegian kreditkort får CashPoints, vilket är valutan som flygbolaget använder sig av. Därmed kan man använda sina intjänade CashPoints till att hel- eller delbetala sina flygresor hos Norwegian. Man får alltså en gyllene möjlighet att spara upp till framtida resor och semestrar. Förutom detta finns det även flera andra fördelar med bank norwegian kreditkort:

 • Kreditkortet är utan årsavgift
 • Avgiftsfria kontouttag både i Sverige och utomlands
 • Resebetalning med kortet inkluderar både reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Kontaktlös kortbetalning (registrera kortet till någon av de mobila betalningslösningarna som bank norwegian erbjuder för att snabbt, enkelt och säkert kunna betala med mobilen eller klockan)
 • Bank norwegian app för iOS och Android

Skulle man upptäcka att kreditbeloppet ska justeras kan det enkelt göras genom att välja bank norwegian logga in för att komma till MinSida där man kan ansöka om att ändra sin kreditgräns. Det kan även göras via appen. Precis som för vilket annat kreditkort som helst krävs det självklart att man återbetalar den använda krediten. Man kan själv välja att få sin faktura skickad till sig via e-post, e-faktura eller via post.

Om olyckan är framme och man behöver spärra sitt kort ska man ringa till norwegian bank direkt via telefonnumret som finns angivet på deras hemsida under bank norwegian kontakt. För att undvika att obehöriga kan utnyttja kortet bör man ringa så snabbt som möjligt.

Bank Norwegian Sparkonto

Det är alltid bra att ha en buffert. Det gäller både när det kommer till oförutsägbara utgifter och nödvändiga inköp, likväl som till nöjen och för att sätta guldkant på vardagen. Därför är det en utmärkt idé att försöka spara pengar. Norwegian bank arbetar för enkelt och lönsamt sparande för sina kunder och har därför lanserat ett flexibelt sparkonto med bra avkastning. Deras sparkonto kommer med flertalet fördelar:

 • Det finns ingen minimal insättningsgräns
 • Det finns inga uttagsgränser och man har alltid tillgång till sina pengar, helt kostnadsfritt
 • Det finns inga årliga avgifter
 • Ett internetbaserat sparkonto som administreras via appen eller MinSida

BankID är ett krav för att man ska kunna legitimera sig elektroniskt. Genom att välja bank norwegian logga in/norwegian bank login kan man enkelt se alla sina kontohändelser på MinSida, alternativt via appen. Den norska Finansinspektionen kontrollerar bankens verksamhet och insättningsgarantin bestäms utifrån de aktuella regleringarna från de norska myndigheternas sida.

Snabblån hos Bank Norwegian

Livet är oförutsägbart. Det samma gäller även din privatekonomi några gånger. Det finns olika anledningar till att ekonomin, i perioder, kan mista fotfästet och börja svaja. Orsaken kan självklart variera: allt ifrån diskmaskiner och bilar som slutar fungera, till sjukdom eller många extra utgifter. Eller är det kanske så att det är dags att äntligen uppfylla en av dina drömmar? Kanske en drömresa, en ny bostad eller ett bröllop som uppfyller alla dina barndomsdrömmar? Oavsett vad din orsak är kan ett privatlån vara det som behövs för att plånboken och din livssituation ska kunna samspela och finna en stadig balans.

Med ett snabblån hos Bank Norwegian kan man låna pengar snabbt och smidigt online på hemsidan. Man kan låna belopp mellan 5. 000 – 600. 000 kr med en flexibel återbetalningstid på upp till 15 år. Räntan på lånet är rörlig och baseras på den sökandes ekonomiska situation. En rörlig ränta innebär att den både kan höjas och sänkas. I tillfälle att räntan ändras blir kunderna informerade. Dessutom kan det tillkomma uppläggnings- och/eller administrationsavgifter.

Villkoren för snabblån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har, precis som alla andra banker/långivare, specifika villkor och krav som ska vara uppfyllda för att man som konsument ska få tillgång till deras tjänster. Förutsättningen till att de ska vara villiga att låna ut pengar grundar sig i antagandet att låntagaren kan återbetala lånet. De har tre grundläggande krav:

 • Minimiålder på 23 år
 • Man ska vara och ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
 • Man får inte ha några betalningsanmärkningar

Förutom ovanstående villkor utför banken dessutom alltid en kreditprövning på låneansökaren. Detta för att kontrollera ansökarens kreditvärdighet och säkra att personen i fråga klarar av att återbetala lånet.

Ansökningsprocessen för norwegian bank snabblån

Ansökningsprocessen hos bank norwegian föregår helt digitalt på bankens hemsida bank norwegian se. Detta medför att du som ansökare slipper stöket med irriterande telefonköer och tidskrävande bankbesök. Det innebär även att BankID är den enda möjligheten för att elektronisk kunna legitimera sig när man ansöker. Hemsidan erbjuder olika tjänster i samband med din ansökan:

 1. Välj bank norwegian logga in för att tillgå MinSida med hjälp av ditt BankID
 2. Signera låneavtalet med ditt BankID
 3. Gäller ansökningen ett privatlån till eget konto: ange clearing- och kontonummer
 4. Gäller ansökning om samlingslån: ifyll betalningsinformation till samtliga långivare
 5. Om du vill lösa fler krediter: ange samtliga långivares betalningsinformation
 6. Efterfrågan om inkomstdokumentation: ladda upp lönespecifikation direkt på hemsidan
 7. Har du blivit erbjuden ett högre lånebelopp: ändra önskat lånebelopp och ansök (länken till det finns i så fall i appen eller på MinSida)

När man har fått styr på sin ansökan uppstår nästa fråga bank norwegian när kommer pengarna? Det preliminära svaret på ansökningen kommer omedelbart och skickas på e-post. Vid en beviljad låneansökan tar det som regel 0 – 2 arbetsdagar innan lånet utbetalas och pengarna trillar in på kontot 1 – 2 vardagar därefter.

Faktura och återbetalning av norwegian bank snabblån

Innan man bestämmer sig för att ansöka om ett lån bör man tänka sig om en extra gång och noga överväga relevansen av ett lån och ens egen återbetalningsförmåga. För ett lån ska återbetalas – det utgör nämligen en central del i konceptet med online finansiering. Hur betalar man till bank norwegian? Man återbetalar sitt bank norwegian lån via en månatlig faktura, antingen i form av en e-faktura eller via e-post. Lånets betalningsinformation är alltid densamma och anges med PlusGiro och OCR.

Du har alltid möjligheten att genomföra en extra inbetalning till lånet. Det förkortar återbetalningstiden, utan att ändra månadsbeloppet. Dessutom kan man, om man ligger i fas med sina inbetalningar, ansöka om att få återbetalningstiden förlängd. Likaså kan man när som helst och helt kostnadsfritt välja att lösa hela sitt lån på en gång.

Varför ska man välja Bank Norwegian?

Hur bra är bank norwegian? Man ska alltid noga begrunda sitt val av bank/långivare på sina personliga önskemål och sin individuella ekonomiska situation. Det gäller att väga för- och nackdelar för att bäst kunna dra slutsatser och hitta det mest optimala alternativet. En av de främsta fördelarna med Bank Norwegian är att de är en del av flygkoncernen Norwegian vilket gör att banken är mycket stabil och du som kund kommer att vara säker på att banken håller sina åtaganden och agerar seriöst.

Andra fördelar med Bank Norwegian är att de utöver snabba lån också erbjuder kreditkort, bonusprogram och mycket annat. Som kund hos Bank Norwegian kommer du att vara säker på att få bästa möjliga service och du kommer också att veta att nyheter på marknaden snabbt kommer att komma dig till del.

Alternativ till Bank Norwegian

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Binly logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved