logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
0 kr ränta för lån från 16 000 kr
Lånebelopp
2 000 - 50 000 kr
Löptid
3 - 12 månader
Eff. ränta
12,87 - 236,5 %
Min. ålder
18 år
2 000 kr
50 000 kr
Löptid
1 år
Eff. ränta (uppsk.)
124.69%
Kreditkostnader (uppsk.)
19 874,48 kr
Total återbetalning (uppsk.)
44 874,48 kr
Mån. betalning
3 740 kr
över 12 månader
Ansök här
Vid ett lån på 9 500 kr till 39,5 % bunden årsränta (eff. ränta på 198,86 %) upplagt på 10 månader. Totalt att återbetala 14 648 kr inkl. avgifter. (1 464,80 kr/mån.). Max. eff. ränta: 236.5.

Innehållsförteckning

Binly

Privatekonomin är som regel någorlunda konstant, samtidigt som att den kan vara fluktuerande. De fasta utgifterna och inkomsten ser oftast likadan ut från månad till månad, men balansen i den finansiella situationen kan självklart växla. I situationer med mer svajiga ekonomiska förhållanden kan det finnas ett behov för en hjälpande hand i form av lite mer svängrum i budgeten – något som Binly kan erbjuda. Binly är ett licenserat konsumentkreditinstitut och det är en produkt av Binly Finans AB. Binly samarbetar med flertalet affiliatepartners, bland annat Lånea.se, Kredify.se och Snabblandirekt.com. Binly står under Finansinspektionens (FI) och Konsumentverkets tillsyn. 

Vad är Binly kredit för något?

Binly är ett konsumentkreditinstitut som erbjuder krediter på belopp mellan 2 000 och 50 000 kr. Binly eftersträvar att erbjuda sina kunder snabba beslut på ansökningar, flexibla återbetalningsmetoder samt bekväm och enkel registrering – hela dygnet runt!

Binly kredit är en form för online lån, vilka är lämpade till situationer med oförutsägbara kostnader och en belastad privatekonomi. Det kan t.ex. vara så att man måste reparera bilen, köpa nya vitvaror, betala en extra dyr räkning eller liknande. Det är upp till en själv vad man finansierar med en Binly kredit, men det innebär även att det är upp till en själv att låna ansvarigt. 

Det är viktigt att komma ihåg att Binly kredit är en högkostnadskredit. Att det är en högkostnadskredit betyder att krediten har en hög ränta och man riskerar att få en betalningsanmärkning om man inte sköter återbetalningen. 

Vem kan ansöka om en Binly kredit?

Alla kredit- och långivare har specifika krav som de ställer på sina låntagare. Dessa kriterier ska uppfyllas som ett led i att skapa en större säkerhet för både långivare och låntagare. Kreditgivare vill såklart ha kreditbeloppet återbetalt samtidigt som att de gärna vill säkra sig att du inte hamnar i en ohållbar situation där du inte klarar av att återbetala lånet. 

Här kommer kriterierna du ska uppfylla för att kunna ansöka om kredit hos Binly: 

 • Minimumålder på 18 år
 • Innehav av svenskt personnummer
 • Innehav av svenskt mobilnummer
 • Innehav av svenskt kontonummer

Förutom ovanstående punkter ska du även genomgå den sedvanliga kreditupplysningen. Binly samarbetar med kreditupplysningsföretaget Creditsafe och tar sina kreditupplysningar hos dem. Kreditvärdigheten utgör en betydande del i beslutsfattandet gällande om en ansökan beviljas eller inte. I sista ände är det Binly som avgör om krediten godkänns. 

Ansök om en kredit hos Binly – så går det till

Binly arbetar för att kunna erbjuda en snabb hantering av ansökan och en genomsnittlig ansökan tar enbart ett par minuter från det att den påbörjas till det att den godkänns. Så här går det till när man ansöker om en kredit för första gången hos Binly: 

 1. Besök Binlys hemsida: välj ”Ny kund”.
 2. Ange önskat belopp: man kan låna mellan 2000 och 50 000 kr.
 3. Tryck ”Ansök”: ange dina personliga informationer och identifiera dig med ditt Bank ID för att skicka ansökan.
 4. Svar på ansökan: man får som regel svar på ansökan inom några få minuter.
 5. Acceptera eller neka erbjudandet: om ansökan beviljas är det upp till en själv om man väljer att acceptera erbjudandet om krediten.
 6. Utbetalning: hur snabbt pengarna finns på bankkontot beror på vilken bank man har.

Är man en återkommande kund väljer man ”Återkommande kund” i steg ett och annars förlöper processen som ovanstående nämnt. 

Hur snabbt kommer pengarna in på bankkontot?

Utbetalningstiden beror på vilken bank man har sitt bankkonto hos. Finns bankkontot hos någon av storbankerna har man normalt sett pengarna på kontot inom 15 minuter efter att ansökan har beviljats – dygnet runt! Storbankerna är SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank. Har man sitt bankkonto hos en annan bank och ansökan har beviljats på morgonen eller förmiddagen en helgfri vardag trillar pengarna typiskt in under dagen. Har ansökan däremot beviljats på eftermiddagen, kvällen eller på en helgdag så kommer pengarna in på kontot nästkommande helgfria vardag. 

Återbetala din kredit hos Binly

Återbetalningen är en extremt viktig del i ett låntagande. När man ansöker om ett lån påtar man sig även skyldigheten att återbetala beloppet enligt lånevillkoren. Den totala lånekostnaden omfattar själva beloppet, räntan och eventuella övriga kostnader (t.ex. uppläggningsavgiften) – och allt ingår i återbetalningen! Hos Binly sköts återbetalningen via den personliga profilen på hemsidan. Allt man behöver göra är att logga in på sitt Binly-konto och följa instruktionerna. 

Flexibel återbetalning 

Man måste inte återbetala hela beloppet på en gång utan kan välja att betala in Lägst att betala-beloppet om man inte kan slutlösa hela krediten inom första betalningsperioden. Efterföljande kan man återgå till den ursprungliga återbetalningsplanen som upprättades i förbindelse med ansökan. 

Det är även alltid möjligt att slutlösa krediten genom att betala in hela beloppet. Det är dock viktigt att man kontrollerar det exakta beloppet man ska återbetala och det kan man göra genom att gå in på sin profil på hemsidan eller genom att kontakta Binlys kundtjänst. 

Försenade återbetalningar 

Det är viktigt att man gör sitt yttersta för att sköta sina återbetalningar. Missade återbetalningar medför nämligen ökade utgifter i form av ytterligare kostnader och räntor på det utstående beloppet. Man riskerar att mottaga påkrävda påminnelseavgifter och inkassokrav. Inbetalar man inte krediten trots påminnelser riskerar man att kreditavtalet sägs upp i sin helhet, vilket innebär att man måste inbetala det utstående beloppet. 

Har man svårt att sköta återbetalningen är det bäst att kontakta Binly för att försöka lösa situationen tillsammans med de anställda. 

Binlys kundtjänst

Binlys kundtjänst sitter redo för att hjälpa sina kunder med allt rörande krediten, ansökningen och återbetalningen. Besök hemsidan för att få detaljerad information gällande öppningstider och kontaktinformation. 

Binly – en kredit utan UC

Alla banker och låneinstitut är, enligt svensk lag, tvungna att göra en kreditprövning på sina kunder i förbindelse med en låneansökan. En kreditupplysning inkluderar en persons finansiella informationer såsom följande: 

 • Kreditvärdighet
 • Tidigare lån och kredithistorik
 • Inkomst och anställning
 • Skuldsättning
 • Tillgångar och ekonomisk ställning
 • O.s.v.

Kreditupplysningen er som sagt en obligatorisk del av belåning och den kan man inte undgå. Bland flertalet personer är det dock ett missförstånd att ett lån utan UC innebär att man slipper kreditprövningen. Men ett lån utan UC betyder enbart att kreditupplysningen hämtas hos ett annat upplysningsföretag är Upplysningscentralen (UC). UC sparar utförda kreditprövningar i 12 månader och det betyder att dessa blir synliga för kreditgivarna när man ansöker om ett nytt/annat lån. Det faktum att långivare kan se tidigare ansökningar är något som kan påverka chanserna att beviljas ett lån negativt. Anledningen till det är att det generellt sett kan ses som en varningssignal för långivare och därmed resultera i en lägre kreditvärdighet. 

Binly: en flexibel kreditgivare

Binly erbjuder krediter utan UC i kategorin 2000–50 000 kr. De arbetar mot att erbjuda en snabb ansökningshantering och utbetalning inom kort. En Binly kredit kan fungera som en hjälpande hand i situationer med en pressad privatekonomi. En kredit kan erbjuda lite större svängrum i budgeten och mer utrymme till att kunna hantera vardagens alla utgifter. Här kommer tre fördelar med just Binly: 

 • Snabb och smidig ansökningsprocess online
 • Flexibel återbetalning
 • Kredit utan UC

Alternativ till Binly

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved