logo
Lånebelopp
10 000 - 300 000 kr
Löptid
3 - 12 år
Eff. ränta
1,97 - 20,95 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Bynk

Vad får man när man blandar framåtblickande och drivna entreprenörer, utvecklare och ledare? Då får man Bynk AB. Vad är bynk? Bynk är en bank som grundades 2016, har sitt huvudkontor i Stockholm och som står under Finansinspektionens tillsyn. De strävar efter att erbjuda sina kunder flexibilitet och enkelhet med hjälp av avancerad teknik. Deras vision är att de ska vara en bank som ger sina konsumenter full kontroll över deras ekonomi, veckans alla dagar, alla timmar på dygnet. Men bortsett från teamet bakom Bynk, vem äger bynk? Bynk ägs både av anställda och av investerare såsom Schibsted och LMK.

Rocker är ett varumärke under Bynk ABsom sedan januari 2020 blev det nya namnet som verksamheten bedrivs under. Samtidigt som Bynk blev produktvarumärket för lån.

Privatlån hos Bynk

Majoriteten av oss kommer någon gång i livet befinna oss i en situation där siffrorna på kontot antingen närmar sig noll eller hamnar på minus. Det är olika från person till person hur ofta det sker och orsaken är sällan densamma. Det kan vara så att det är dags att renovera det där badrummet, köpa den där nya diskmaskinen eller återbetala andra smålån och krediter som ligger och skräpar. Det kan även vara så att man behöver ett extra tillskott till drömbilen, drömresan eller bara vardagsbudgeten generellt. I vilket fall som helst kan ett privatlån vara en hjälpande hand och en stöttepelare i privatekonomin. Bynk bank erbjuder bynk lån från 10. 000 kr till 300. 000 kr. Det exakta lånebeloppet avgörs av det Bynkbetyg man får när man tar sig igenom sin låneansökan. Det samma gäller bynk ränta på lånet som likaså baseras på det erhållna Bynkbetyget.

Bynk månadsskydd+: bynk bank erbjuder alla sina låntagare en försäkring som de första tre månaderna är helt kostnadsfri. Månadsskydd+ tecknas genom Bynks samarbetspartner Gjensidige och syftet med den är att det är en hjälp för att kunna återbetala lånet vid oförutsägbara event. Efter de tre gratismånaderna tillkommer en månatlig avgift som utgör en viss procentdel av det aktuella lånebeloppet.

Villkor för privatlån hos Bynk

Bynk bank vill kunna säkerställa att du som låntagare är i stånd till att kunna återbetala ditt lån. Därför utmynnar ansökningsprocessen i ett Bynkbetyg. Vilket, i kombination med inkomst och återbetalningsförmåga, utgör ett kvitto som avgör hur mycket man får låna. Om bynks värdering inte matchar med det önskade lånebeloppet kommer låntagaren i fråga att erbjudas ett alternativt lånebelopp. Villkoren är som följer:

 • En ålder mellan 20 och 70 år
 • Man måste ha fast inkomst (fast anställd, egenföretagare, förtidspensionär, pensionär)
 • En lägsta månadsinkomst på 10. 000 kr
 • Måste inneha ett mobilt BankID
 • Får inte ha betalningsanmärkningar eller skulder registrerade hos Kronofogden
 • Personen som lånar måste vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer
 • En kreditupplysning hos UC eller Bisnode kommer att göras på den som ansöker om lån

Ovanstående krav ska vara uppfyllda och man ska ha en tillräckligt hög kreditvärdighet för att kunna beviljas ett bynk lån. Om Bynk bank inte är helt säkra på att låntagaren klarar av att återbetala lånet så nekas låneansökan.

Ansöka om bynk lån – såhär går det till

Hur funkar bynk? Som tidigare nämnt är Bynk en bank som helt tar avstånd från krångliga och tidskrävande bankbesök. Det är inte heller möjligt att ansöka om lån via telefon. Utan istället föregår hela ansökningsprocessen via bynk app eller direkt på deras hemsida. Man ifyller ansökningsformuläret och legitimerar sig med sitt BankID. Låneansökan behandlas och värderas utifrån angiven personlig information i kombination med kreditprövningen. I tillfälle att lånet beviljas har man 30 dagar på sig att tacka ja till låneerbjudandet. Skulle det vara så att man ångrar sig kan man mejla till bynks kundservice för att annullera lånet.

Nu till den stora frågan: bynk när kommer pengarna? Om Bynk inte behöver någon kompletterande information utbetalas pengarna vanligtvis inom 1–2 bankdagar.

Det finns även möjlighet att utöka det valda lånebeloppet. Har man ännu inte hunnit signera sitt kreditavtal hinner man fortfarande göra det via hemsidan eller Bynkappen. Likaledes kan man utöka sitt lånebelopp efter att man har signerat kreditavtalet. Man erbjuds möjligheten i tillfälle att lånebeloppet man faktiskt valde var lägre än det beviljade lånebeloppet. Dessutom gäller det endast nya lån och alltså inte sedan tidigare utökade befintliga lån. Men utökning av ett redan befintligt lån kan snabbt och smidigt göras via hemsidan eller appen, förutsatt att de två senaste månadsfakturorna är korrekt inbetalda.

Återbetala ett bynk lån

Online finansiering finns där i de situationer man behöver lite extra ekonomisk stöttning. Men det är självklart viktigt att komma ihåg att det är ett lån, ett lån som ska återbetalas. Det är möjligt att justera sin månadskostnad efter behov. Det är helt kostnadsfritt samt så kan man göra det ett obegränsat antal gånger.

För den som är het på gröten när det kommer till återbetalningen finns möjligheten att kunna Bynka fritt i 14 dagar. Vilket innebär att bynk bank bjuder både på bynk ränta och avgifter om man återbetalar det totala lånebeloppet inom 14 dagar. Därmed får man ett helt kostnadsfritt lån och det gäller såväl små som stora lånebelopp. Är man intresserad av att återbetala lånet inom 14 dagar kan man hitta kontaktuppgifterna till kundservice under bynk kontakt.

Bynk lån och betalfri månad

Bynk har full förståelse för att livet några gånger kommer emellan och att det i vissa situationer därför kan vara knepigt att hitta utrymme i budgeten till att återbetala ett lån. Därför har Bynk valt att erbjuda sina kunder möjligheten att använda sig av en betalfri månad, upp till hela fyra gånger per år. En betalfri månad aktiveras i Rocker-appen (bynk app). Det krävs att nedanstående krav är uppfyllda:

 • Lånet ska ha varit aktivt i minst två månader och de två senaste fakturorna ska ha varit betalda i tid
 • Att ta en betalfri månad ska inte medföra att den nuvarande skulden överstiger det ursprungliga lånebeloppet
 • Maxgränsen för återbetalningstiden är 15 år. Därför får en betalningsfri månad inte innebära att återbetalningstiden inte överstiger denna maxgräns

Bynkkortet

Bynk kort är ett debetkort som kan tankas med pengar och användas till betalning av varor och tjänster hos VISA-anslutna näringsidkare. Cashflows Europe Limited i Storbritannien är kortutgivarna och de har tillstånd av den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten. Uppladdningen med pengar på kontot föregår via en swish-överföring från det privata bankkontot via bynkappen (Rocker-appen). För varje transaktion som görs med kortet sjunker saldot. I appen finns information om både aktuellt saldo samt hur man fyller på det.

För att man ska få ansöka om Bynkkortet krävs det att man är minst 18 år, är folkbokförd i Sverige samt att man har ett BankID för att kunna identifiera sig.

Bynk – låna smartare

Bynk betyder inga fler bankbesök utan istället får man en snabb och enkel pengahantering via deras app eller digitalt på deras hemsida. Bynk bank erbjuder digitala lösningar för finansiella produkter såsom lån, samling av lån och betalkort. Det är viktigt att man gör sina efterforskningar för att hitta den långivare/bank som erbjuder det bästa alternativet sett till den egna nuvarande situationen. Utifrån ovanstående text, vad blir då bynk omdöme? Här kommer tre fördelaktiga huvudpunkter med Bynk:

 • Full kontroll över ekonomin dygnets alla timmar via digitala tjänster
 • Betalfri månad
 • Bynka fritt i 14 dagar
SpeakerCamera
11.51
Bynk

Alternativ till Bynk

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved