logo
Lånebelopp
3 000 - 30 000 kr
Löptid
Kontokredit
Eff. ränta
28,8 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Cash Republic

Cash Republic är en kredittjänst som är medlem i Svenska Konsumentkreditföreningen för konsumentkrediter i Sverige (SKEF). Dem tillhandahålls av Na No Invest & Finans AB. Verksamhetens ledord är frihet, tydlighet och enkelhet. Dem vill erbjuda lån med frihet och man har möjligheten att låna mellan 3. 000 – 30. 000 kr med en återbetalningstid på upp till 5 år. Det tillkommer inga ytterligare kostnader (t.ex. ansökning-, uppläggnings- eller aviseringsavgifter) förutom räntan.

Att ansöka om lån

Ansökningen om lån görs direkt på Cash Republics hemsida så hela processen är helt digital och man får besked direkt på skärmen. Man identifierar sig enkelt med sitt Bank-ID. Men man kan även ansöka genom att ringa och ansökningar behandlas inom deras öppettider. Vid en godkänd ansökan utbetalas pengarna på nästkommande vardag. Om ansökan godkänns innan Kl. 14.00 så utbetalas dem samma dag. Återbetalningen föregår via en faktura som skickas till den angivna e-postadressen varje månad. Dessutom kan man alltid förtidslösa sitt lån. Man kan endast ha ett lån åt gången hos Cash Republic, men undertiden får man ansöka om lån hos Nanokredit och Nanoflex som är deras systervarumärken.

Krav på låntagare

Cash Republic utför alltid en kreditupplysning i samband med en ansökan och det finns även en del krav som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka om lån:

  • Man ska vara svensk medborgare mellan 20 – 65 år
  • Man ska vara folkbokförd i Sverige
  • Man ska ha en deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kr före skatt
  • Man ska klara den sedvanliga kreditprövningen
  • Man ska inneha en stadigvarande inkomst
  • Man får inte ha några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden

Alternativ till Cash Republic

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved