logo
Lånebelopp
20 000 - 500 000 kr
Löptid
2 - 18 år
Eff. ränta
4,9 - 17,15 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Collector

Collector är en bank som erbjuder många olika möjligheter både för privatpersoner och företag. Deras huvudkontor ligger i Göteborg en dem har även kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Förutom att vara en bank så är dem dessutom ett ”entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer”. Årsredovisningen år 2018 blev bankens bästa någonsin då intäkterna för helåret växte med 20%.

Collector – privatperson

För privatpersoner erbjuder banken privatlån, sparkonton, kreditkort och digitala finansprodukter. Deras kreditkort är easycard och easyliving och dem fungerar bra som en extra buffert både på hemmaplan och på resande fot. Deras privatlån är från 20 000 – 500 000 kr och ansökningen görs direkt på hemsidan med signering via BankID. Det görs en kreditprövning och man bedöms utifrån sina förutsättningar. Dessutom kan man ha en medsökande till lånet. För att få ansöka om lån ska man uppfylla vissa kriterier:

  • Man ska vara minst 20 år gammal
  • Man ska vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka
  • Man ska ha en årsinkomst på minst 150 000 kr
  • Man får inte ha några betalningsanmärkningar

Collector – företag

För företag erbjuder banken betallösningar för e-handel och butik, fastighetskrediter samt factoring och företagskrediter. Detta för att hjälpa företag, små som stora i alla möjliga faser, att förverkliga sina visioner och få företaget att utvecklas.

Alternativ till Collector

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved