logo
Lånebelopp
1 000 - 30 000 kr
Löptid
Kontokredit
Eff. ränta
33,18 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Credway

Det händer att verksamheter slår ihop sina kloka huvuden och olika namn går ihop under ett och samma namn. Credway är ett exempel på detta, eftersom de, precis som Easycredit, numera gå under Northmill Bank. Northmill Bank AB grundades 2006 i Stockholm och de arbetar för att skapa en helt ny bankupplevelse. Banken finns idag etablerad i fyra länder och har över 150 medarbetare. Deras vision är att erbjuda sina kunder möjligheter att kunna förbättra sin privatekonomi, genom att tillhandahålla verktygen för att kunna göra bättre ekonomiska val. Northmill Bank står under Finansinspektionens (FI) tillsyn.

Vad är Credway?

Credway (nu Northmill Bank) är ett bankaktiebolag som erbjuder en rad olika produkter och tjänster. Det finns mer information att läsa på hemsidan, men här kommer en uppsummering över deras produkter: 

Reduce: Reduce är en produkt för att sänka räntan på sina befintliga privatlån, krediter och avbetalningar. Genom att ansöka om Reduce kan man lindra räntan på de befintliga lån och avbetalningar man har, upp till 300 000 kr. Det är med andra ord ett samlingslån för att samla sina spridda smålån och krediter.

Kontokredit: hos Northmill Bank kan man ansöka om att låna pengar via deras kontokredit, som går från 1000 kr upp till 50 000 kr. Med en kontokredit avbetalar man enbart det beloppet man rent faktiskt utnyttjar.

Sparkonto: Northmill Bank erbjuder två typer av sparkonton: ett rörligt sparkonto – rörlig ränta men utan minimigräns för insättning, och ett fasträntekonto – fast ränta med insättningsminimigräns på 5000 kr.

Försäkringar: man kan teckna ett låneskydd till sitt lån för att få extra trygghet och säkerhet. Låneskyddet kan tecknas för både samlingslånet och privatlånet hos Northmill Bank.

Power of we

Power of we är ett unikt initiativ som Northmill Bank arbetar med. Power of we är ett initiativ för att stötta damfotbollen. Satsningen inkluderar över 30 föreningar från division 1 till 5 och den går ut på att hålla ”bollen i rullning”. Detta arbete inriktar sig på sponsorskap, supporterkamp och en tävling; Nordbollen. Det är ett sätt att ge damfotbollen mer uppmärksamhet för att främja tiden i rampljuset.

Credway kontakt (numera Northmill Bank)

Northmill kundtjänst sitter redo att besvara eventuella frågor och funderingar. Hittar man inte informationen man är ute efter på hemsidan kan man alltid välja att chatta, skriva ett meddelande eller ringa till kundservice. Kontaktuppgifterna finns att tillgå på hemsidan.

Northmill Bank

Innan man bestämmer sig för vilken bank/långivare man ska gå med så är det en klar fördel att jämföra sina alternativ. Det handlar om att hålla fördelar och nackdelar mot varandra, för att kunna besluta sig för det bästa alternativet. Här kommer en uppsummering med några av fördelarna med just Northmill Bank:

  • En bank under ständig utveckling
  • Power of we – ett unikt initiativ!
  • Förmånlig kontokredit och samlingslån

Alternativ till Credway

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Ferratum logo
Låna med Creditsafe
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved