logo
Lånebelopp
500 - 10 000 kr
Löptid
30 - 90 dagar
Eff. ränta
0 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Easycredit

Emellanåt väljer företag och verksamheter att slå ihop sig och skapa ett gemensamt varumärke. Easycredit var tidigare fristående men är nu, tillsammans med Credway, en del av Northmill Bank i stället. Med verksamhet i fyra länder och med fler än 150 medarbetare har Northmill Bank sedan 2006 arbetat för en ”helt ny typ av bankupplevelse”. De arbetar ständigt för att kunna erbjuda sina kunder verktygen som behövs för att uppnå en bättre privatekonomi. Northmill Bank har sitt huvudkontor i Stockholm och de står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vad är Easycredit?

Easycredit (nu en del av Northmill Bank) erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster. Man kan hitta mer detaljerad information om deras olika alternativ på hemsidan. Men här kommer ett kort beskrivning av deras möjligheter:

Reduce: Reduce är en produkt för att sänka räntan på sina befintliga privatlån, krediter och avbetalningar. Genom att ansöka om Reduce kan man lindra räntan på de befintliga lån och avbetalningar man har, upp till 300 000 kr. Det är med andra ord ett samlingslån för att samla sina spridda smålån och krediter.

Kontokredit: kontokrediten hos Northmill Bank omfattar kreditbelopp mellan 1000 och 50 000 kr. fördelen med en kontokredit, jämfört med ett lån, är att man endast betalar för beloppet man faktiskt har utnyttjat.

Sparkonto: hos Northmill Bank kan man ha två olika typer av sparkonton.
Rörligt sparkonto: ett sparkonto med rörlig ränta och utan en minsta insättningsgräns.
Fasträntesparkonto: ett sparkonto med fast ränta och med en minsta insättningsgräns på 5000 kr.

Försäkringar: har man ett privatlån eller ett samlingslån hos Northmill Bank kan man teckna ett låneskydd. Låneskyddet ger extra trygghet och säkerhet i tillfälle av arbetslöshet, sjukskrivning och liknande.

Power of we

Northmill Bank har ett unikt initiativ: Power of we. Denna satsning går ut på att uppnå en större jämställdhet inom idrotten. Som ett led i det arbetar de med att erbjuda sponsorskap, supporterkamp och Nordbollen (en tävling) till damfotbollen. Power of we inkluderar över 30 föreningar mellan division 1 och 5.

Easycredit kontakt (numera Northmill Bank)

Är man redan existerande kund hos Northmill Bank så kan man hitta information inne i ”Mina sidor”. Om man däremot är ny kund eller bara inte hittar svaren på sina frågor kan man även kontakta kundservice. Man kan skriva ett meddelande, chatta med dem eller ringa till kundtjänst. Deras kontaktinformationer och öppettider finns tillgängligt på hemsidan.

Northmill Bank

Man bör jämföra sina alternativ innan man bestämmer sig för vilken bank/långivare man ska välja. Genom att väga för- och nackdelar mot varandra kan man fatta ett mer begrundat beslut. Här kommer därför en uppsummering med några av fördelarna med just Northmill Bank:

  • Northmill är bank som är under ständig utveckling
  • Power of we – ett unikt initiativ, för jämställdhet inom idrottsvärlden
  • Förmånlig kontokredit och samlingslån

Alternativ till Easycredit

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Enkelfinans logo
Ansökan tar 1 minut
Samla dyra lån och krediter
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved