logo
Lånebelopp
1 000 - 25 000 kr
Löptid
3 - 12 månader
Eff. ränta
113,46 %
Min. ålder
20 - 75 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Everydayplus

Det är betydligt lättare att cykla i medvind än i motvind, eller hur? När det kommer till ekonomi kan det i perioder kännas som att man befinner sig mitt i en riktigt kraftig höststorm. Livet är, precis som vädret, oförutsägbart emellanåt. Vi kan inte bestämma om det ska vara solsken eller regnväder, vi kan bara försöka ligga i framkant och packa ner både solkräm och paraply. Det samma gäller vår ekonomi – vi kan försöka förbereda oss bäst möjligt inför plötsliga kastbyar. Kontokredit kan fungera som både solkräm och paraply de dagar ekonomin bestämmer sig för att spela oss ett spratt.

Everyday+ erbjuder flexibel kredit på dina villkor. OPR-Finance AB är ett svenskt kreditinstitut i Stockholm som står under tillsyn av Finansinspektionen och som har tillstånd att bedriva sin finansieringsrörelse. Everydayplus drivs av OPR-Finance AB som i sin tur ägs av OPR-Finance Oy, vilka har sitt huvudkontor i Helsingfors i Finland. De är ett väletablerat finansieringsbolag som grundades 2005 och de har sedan dess hjälpt över 500 000 kunder. Det är ett företag som tar ansvar och deras pålitliga och kunniga medarbetare arbetar för en tydlig, öppen och ärlig verksamhet. Men, vad är Everydayplus? Det fungerar som ett kreditkort, bara utan själva kortet. Det är en digital kredit som är både enkel och flexibel att använda.

EverydayPlus Kontokredit

Befinner du dig i en ekonomisk situation där du behöver ett extra tillskott till plånboken? Eller kan du se ett återkommande mönster med lite för låga siffror på kontot varje månad? I så fall kan everyday kontokredit vara något för dig! De flesta känner till kreditkort och vet hur det fungerar. En kontokredit är en digital form för kredit som kommer med fördelen att man slipper det fysiska kortet. Everyday card är alltså ett ”digitalt kreditkort” som du kan tanka med upp till 25. 000 kr. Oavsett om det gäller en oförutsedd kostnad, t.ex. att tvättmaskinen kastar in handduken eller att bilen plötsligt drar i handbromsen, att du vill ha en extra buffert eller bara vill sätta lite mer guldkant på vardagen, så kan en kontokredit vara något att luta sig mot i snålblåsten.

EverydayPlus Kontokredit – så fungerar det

Everydayplus är en flexibel kredit som erbjuder användarna stor flexibilitet. Genom att ansöka om ett kreditbelopp mellan 1. 000 och 25. 000 kr skapar man lite extra svängrum i budgeten, som kan utnyttjas till precis det man behöver. Som kund väljer man själv hur många uttag man gör och därmed hur mycket av krediten man utnyttjar. Återbetalningen görs via en månatlig faktura och omfattar endast den utnyttjade krediten.

Ansökningskraven för EverydayPlus Kontokredit

Precis som när man ansöker om ett vanligt lån hos långivare/banker har kreditgivare speciella ansökningsvillkor som ska vara uppfyllda. Detta eftersom everyday ansvarar för att se till att deras kunder har en god återbetalningsförmåga. Det ligger i båda parters intresse att kredittagaren är i stånd att återbetala sin kredit. Grundkraven för att beviljas en kredit är:

 • Minimumålder är 20 år
 • Svenskt folkbokförd
 • Har en svensk deklarerad årsinkomst på minst 120. 000 kr
 • Har inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

I tillägg till ovanstående krävs det även att man har ett svenskt bankkonto, en personlig e-postadress och mobilnummer. Dessutom ska man ha ett BankID för verifiering under ansökningsprocessen.

I samband med ansökningen tas en obligatorisk kreditupplysning som utmynnar i en kreditvärdighet, vilken fungerar som ett kvitto för ansökarens ekonomiska situation och återbetalningsförmåga. Denna används sedan av kreditgivaren, tillsammans med den individuella ekonomiska situationen, för värdering av ansökan. Everydayplus uc samarbetar med kreditupplysningsföretaget Bisnode för att få ut en kreditupplysning. De använder sig alltså inte av Upplysningscentralen (UC) och därmed påverkar en kontokreditansökning inte ansökarens kreditvärdighet.

Ansök om EverydayPlus Kontokredit – så går det till

Everyday card är tänkt att vara en flexibel kredit som är lätt att använda. Som ett led i detta är ansökningsprocessen snabb och smidig samtidigt med att det är tryggt och säkert. Ansökan kan uppdelas i 4 enkla steg:

 1. Ansök på startsidan: ansök direkt online på hemsidan, med möjlighet att beräkna kostnaden för ett uttag. Man ansöker med sitt BankID. Handläggarna hanterar ansökan så snart den skickas in.
 2. Besked: efter slutförd ansökan får man besked om den beviljade kreditgränsen, vilken baseras på helhetsbedömningen utifrån ansökan. Everydayplus mina sidor kommer att skapas så snart man accepterat krediten och signerat.
 3. Uttag: via everydayplus logga in/everydayplus login kan man enkelt göra uttag online. Alternativt kan man skicka ett SMS med önskat uttagsbelopp (hitta aktuellt telefonnummer på hemsidan).
 4. Återbetalning: man väljer själv om man vill hel- eller delbetala allt utefter det som passar bäst för en själv.

Men, everydayplus när kommer pengarna? Med everydayplus utbetalning har du möjligheten att ha pengarna på det angivna bankkontot redan samma dag. Pengarna trillar in på kontot senast kl. 18:00 om uttaget görs under öppettiderna innan kl. 13:30. Har man sitt bankkonto hos Nordea överförs uttaget redan inom 15 minuter.

EverydayPlus Kontokredit – en flexibel kredit!

Har man varit inne på everyday flashback kanske man har stött på information angående deras flexibla kontokredit. Flexibiliteten visar sig i form av frihet gällande kreditgräns, uttag och återbetalning. Efter 6 månader som kund kan everydayplus avgöra om en kund ska få möjlighet att höja sin kreditgräns. Det bestäms baserat på hur god kundens betalningsförmåga är. Man kan göra precis så många uttag man vill, så länge man inte överstiger kreditgränsen. Därmed kan man ta ut mindre eller större belopp precis när man behöver det och använda pengarna till valfritt ändamål. Återbetalningen görs via en månatlig faktura som fås antingen via e-post eller hem i brevlådan. All fakturainformation finns att tillgå på EverydayPlus Online. Det går även att göra en extra amortering eller slutbetala hela skulden på en gång. För det sistnämnda ska man kontakta deras kundservice.

Önskar man att spärra eller säga upp sin kredit ska man kontakta Everydayplus kundservice.

Lån eller EverydayPlus Kontokredit, vad ska man välja?

Det kan vara svårt att veta om man borde ansöka om ett lån eller en kontokredit. De liknar varandra samtidigt som det finns några skillnader mellan de två. Vilket alternativ man ska välja beror på vilken situation man befinner sig i. Här kommer några fördelar med att välja kontokredit:

 • Ligg i framkant: med en kontokredit har man en back-up som är redo att användas när det behövs, istället för att man ska ansöka om ett lån först när situationen uppstår.
 • Återbetala endast den nyttjade krediten: en viktig skillnad mellan lån och kontokredit är att det totala lånebeloppet ska återbetalas oavsett om man spenderade hela summan eller ej, medan för en kontokredit återbetalar man endast den reellt utnyttjade summan.
 • Stor frihet: kontokrediten står redo att användas när som helst och man ska endast ansöka en gång.

EverydayPlus Kontokredit – din kompanjon i regn och solsken

Nästa gång din ekonomi befinner sig i blåsväder kan Everydayplus kontokredit vara ditt vindskydd. En kontokredit kan fylla flera funktioner när det kommer till din vardagsekonomi. Allt ifrån att vara en nödvändig buffert till att skapa utrymme till att kunna lyxa till vardagen lite extra. Här kommer några summerande punkter om varför man ska välja just Everydayplus kontokredit:

 • Återbetala endast det utnyttjade kreditbeloppet
 • Kontokredit utan UC (bevara din kreditvärdighet)
 • Enkel och flexibel kontokredit med stor frihet gällande uttag och återbetalning

Alternativ till Everydayplus

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Ferratum logo
Låna med Creditsafe
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved