logo
Låna med Bisnode
Utan avgifter
Använd när du behöver
Lånebelopp
10 000 - 70 000 kr
Löptid
3 - 72 månader
Eff. ränta
21,94 - 33,18 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Fairlo

Året har fyra årstider. Alla fyra årstider kommer med både för-och nackdelar men den mest betydande skillnaden är ändå att alla är olika. Ekonomin, i likhet med årstiderna, varierar och ändras. Bankkontot är starkare i vissa perioder och svagare i andra. Stora livsval och förändringar gällande livssituationen kan medföra att vardagsekonomin påverkas i den ena eller den andra riktningen. Vid dessa tillfällen kan det vara bra att ha en som håller en om ryggen.

Om jag säger Fairlo, vad säger du då? Kanske tänker du vad är fairlo? Fairlo är en kredittjänst som grundades 2016. Deras vision bygger på att vara en kredittjänst som arbetar för att skapa en maktbalans mellan fairlo som kreditgivare och deras kunder. Företaget undergår en ständig expansion med nya medarbetare varje månad. Fairlo är väl medvetna om att olika stadier i livet påverkar situationen på bankkontot olika. De försöker främja att människor ska ta kontrollen över sina liv och sin tid. De strävar efter att vara låntagarens finansiella partner på vägen genom livets olika faser, livets olika utgifter och livets olika finansiella behov.

Fairlo Vardagskredit

Är det dags för en förändring? Befinner du dig i en situation där du önskar att ta kontrollen och styra ditt eget liv och din egen tid? Kanske är det så att du går i tankar om ett karriärsskifte, en vidareutbildning eller att utvidga dina resevyer. I samtliga scenarion kan Fairlo Vardagskredit vara den extra stöttepelaren som behövs för att man ska kunna ta steget. Kom ihåg att man aldrig blir för gammal för att testa sina vingar, likaså blir man aldrig för gammal för att låna pengar. Med vardagslånet får man ett kreditutrymme mellan 2. 000 – 50. 000 kr. Vardagslånet är en kredit med en effektiv ränta (se gällande räntor på hemsidan) utan decimaler samt utan avgifter. Med ett fairlo lån styr man som låntagare själv över sin kredit och kan enkelt ändra månadsbeloppet, amortera efter tycke, göra uttag och avsluta krediten när man vill.

Ansökningskrav för Fairlo Vardagskredit

Kreditgivare varierar sinsemellan men en gemensam nämnare är att samtliga har sina specifika grundkrav som de ställer på kredittagaren. Detta eftersom det ligger i deras intresse att kunden klarar av återbetalningen. Likväl som att de, på kundens vägnar, vill säkerställa att man som kund undviker obetalda skulder som riskerar att hamna hos Kronofogden. Fairlos grundkrav är:

  • Minimumålder på 20 år
  • Svenskt personnummer
  • Svensk folkbokföringsadress
  • Ska ha ett BankID
  • Årsinkomst på minst 120. 000 kr
  • Svenskt bankkontonummer
  • Inga aktiva skuldsaldon

I samband med ansökningen tar fairlo en kreditupplysning på ansökaren hos Bisnode Sverige AB. Kreditupplysningen utmynnar i en kreditvärdighet som fairlo inkluderar i bedömningen av ansökaren. Student, sjukskriven eller saknar fast anställning – det spelar ingen roll! Fairlo gör en helhetsbedömning istället för att göra skillnad på person och person. Det faktum att fairlo samarbetar med Bisnode istället för Upplysningscentralen (UC) medför dessutom att ansökarens kreditvärdighet inte påverkas negativt när man ansöker om vardagslånet.

Så ansöker man om Fairlo Vardagskredit

Fairlo är 100% digitala och som en del i sitt arbete för en flexiblare och enklare kredithantering så föregår ansökningen om vardagslånet direkt på hemsidan. Man anger efterfrågad information så som personuppgifter, önskad kredit och löptid. Signering och identifiering görs via BankID och man kan endast ha en aktiv kredit åt gången. Men, fairlo när kommer pengarna? Lusten att ta kontrollen över sitt liv och sin tid kan komma när som helst på dygnet. Därför sker allt i samband med fairlo i realtid – alla dagar, tjugofyrasju. Har man sitt bankkonto hos någon av storbankerna eller Danske Bank så trillar pengarna in på kontot direkt. Medan hos övriga banker sker det nästkommande bankdag. Via Mina Sidor kan man alltid göra fria uttag och insättningar, allt efter om man vill nyttja sin kredit eller amortera.

Skulle det vara så att man kommer fram till att kredit inte var den rätta lösningen eller att man faktiskt inte får användning för hela kreditutrymmet så kan man utnyttja den eviga ångertiden hos fairlo. Via Mina Sidorkan man när som helst uppsäga krediten och då betalar man ränta endast för den utnyttjade perioden.

Återbetala Fairlo Vardagskredit

När det kommer till den månatliga återbetalningen av vardagslånet så föregår det via autogiro. Löptiden är från 3 och upp till 60 månader. Man kan när som helst ändra sin amorteringsplan på Mina Sidor, helt kostnadsfritt. Fairlo samarbetar med Trustly och kan via dem erbjuda en direktbank för valfria amorteringar.

Fairlo – gör det med et swipe

Nu kanske man har börjat ana ett mönster när det kommer till fairlo – flexibilitet. Det är en fördel när ekonomin, likt vårvädret, snabbt skiftar. Vardagslånet hos fairlo är en kredit som kan användas till precis det man själv vill. Det är alltid bra att jämföra sina alternativ och väga för- och nackdelar mot varandra innan man beslutar sig för vilken kreditgivare man ska välja. Här kommer några av fördelarna med Fairlo:

  • Ändra månadsbelopp, gör fria uttag, gör fria insättningar, avsluta – allt med ett swipe!
  • Allt sker i realtid, tjugofyrasju
  • Ansök om kredit utan UC
SpeakerCamera
07.18
Fairlo

Alternativ till Fairlo

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Enkelfinans logo
Ansökan tar 1 minut
Samla dyra lån och krediter
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved