logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Utbetalning samma dag
Lånebelopp
3 000 - 30 000 kr
Löptid
3 - 180 månader
Eff. ränta
58,14 - 128,3 %
Min. ålder
18 år
3 000 kr
30 000 kr
Löptid
1 år
Eff. ränta (uppsk.)
93.22%
Kreditkostnader (uppsk.)
14 331,99 kr
Total återbetalning (uppsk.)
39 331,99 kr
Mån. betalning
3 278 kr
över 12 månader
Ansök här
Vid ett lån på 10 000 kr till 39,48 % bunden årsränta (eff. ränta på 69,3 %) upplagt på 12 månader. Totalt att återbetala 13 152 kr inkl. avgifter. (1 096 kr/mån.). Max. eff. ränta: 128.3.

Flexkontot

Det är nog inte helt enkelt att vara meteorolog. Några gånger står man där i TV-rutan och lovar sol och glada dagar medan regnet öser ned utanför, medan man andra gånger ger förhoppningar om en vit och krispig jul som sedan slutar upp i plusgrader och slask. I likhet med vädret kan privatekonomin vara oförutsägbar och kan i några tillfällen upplevas som motarbetande. I dessa tillfällen kan det vara fördelaktigt att ha en lite flexiblare ekonomi som kan hänga med när vinden plötsligt skiftar riktning. Flexkontot är ett företag som erbjuder en flexibel kredit. De är, tillsammans med Brixo, Merax och Kontantfinans, en produkt av Brixo AB. Brixo AB grundades år 2014, de är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd och de står under Finansinspektionens tillsyn.

Flexkontot har en vision att erbjuda innovativa kreditprodukter och moderna metoder i sitt arbete mot att den bredare allmänheten ska kunna ta del av krediter.

Flexkontot Kontokredit

Är du i behov av lite mer flexibilitet i din ekonomi? Flexkontot kontokredit erbjuder möjligheten att ansöka om en kredit på 3000 till 20 000 kr, utan säkerhet (inget krav om att ställa ett objekt som säkerhet för lånet). Därmed får du lite mer svängrum i budgeten och pengar på kontot när du behöver det. Har tvättmaskinen eller mobilen plötsligt slutat fungera, eller är det dags att skämma bort dig själv och sätta lite mer guldkant på vardagen? Då kan kontokredit vara lösningen för dig!

Kontokredit hos Flexkontot – så fungerar det

Flexkontot har som huvudmål att skapa flexibilitet. Men vem kan ansöka om flexkontot, är det för alla? Det finns en del grundkrav som gör sig gällande:

 • Minimumålder på 18 år
 • Minimum årsinkomst på 120 000 kr
 • Inga skulder hos Kronofogden, men betalningsanmärkningar är tillåtet

Den kostnadsfria ansökningen görs snabbt och smidigt online direkt på hemsidan:

 1. Ansök: ifyll önskad kredit, återbetalningstid, signera med BankID och skicka in ansökan. Det tas en kreditupplysning hos Bisnode. Att kreditprövningen inte involverar Upplysningscentralen (UC) gör att man bibehåller sin höga kreditvärdighet.
 2. Godkännande: en beviljad ansökan meddelas via e-post. Som regel får man besked inom 24 timmar under helgfria vardagar.
 3. Utbetalning och uttag: när krediten beviljats så utbetalas krediten samma dag och pengarna rullar in 1 – 2 bankdagar senare.
 4. Återbetalning: flexibel återbetalning – man väljer själv återbetalningsbelopp per månad och man betalar ränta enbart på utnyttjad kredit. Återbetalningen föregår via autogiro och det är även möjligt att förtidslösa sin kredit. Den aktuella räntan på kontokrediten finns att se på hemsidan. Det är en högkostnadskredit vilket innebär att man riskerar att få en betalningsanmärkning om man inte kan återbetala skulden.
 5. Utökning: önskar du en större kredit? Inga problem! Via flexkontot logga in och Mina Sidor kan man ansöka om en ökad kreditgräns efter 2 månader som kund.

Om det skulle uppstå problem eller funderingar i samband med ansökningen kan man vända sig direkt till flexkontot via flexkontot kontakt.

Flexkontot Kontokredit – ett flexibelt konto helt enkelt

I perioder kan kontokrediter och lån vara väldigt fördelaktiga lösningar för att skapa lite större ekonomisk balans. För att åter igen dra in vädret i liknelsen så kan en kontokredit ses som ett paraply i handväskan till de dagar regnet bestämmer sig för att trotsa meteorologens löfte om sol. Man ska akta sig för förhastade handlingar gällande online finansiering. Istället ska man utforska och överväga sina alternativ. Här kommer några summerande fördelar med just Flexkontot:

 • Snabb ansökningsprocess och utbetalning för ett flexiblare konto
 • Kontokredit utan UC
 • Möjlighet att ansöka trots betalningsanmärkningar

Alternativ till Flexkontot

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Binly logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved