logo
Ansök på två minuter
Betalningsanmärkningar OK
Sänk din månadskostnad
Lånebelopp
5 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 18 år
Eff. ränta
2,99 - 29,9 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Freedom Finance

Föreställ dig detta: du är ute på jakt efter en ny soffa – den ska vara lagom stor och färgen ska matcha med resten av inredningen, men inte minst ska den vara bekväm. Färg och storlek kan man enkelt utvärdera med ögonmåttet. Men när det kommer till hur den känns så gäller det att provsitta några soffor för att hitta den perfekta. För det kan mycket väl vara så att det som vid en första anblick såg ut som det bästa alternativet, senare visar sig vara knappt så bra. Det samma gäller när man ska ansöka om lån. Det finns en hel uppsjö av långivare och lånealternativ på marknaden och det kan vara svårt att navigera sig. Freedom Finance har nästan 20 års erfarenhet av låneförmedling och de är en av Sveriges ledande låneförmedlare.

Freedom finance är, sedan 2015, en del av Zmarta Group. År 2003 gick de från att heta Bolåneservice till att gå under namnet freedom finance se. Med namnbytet följde även tankar om att expandera och etablera sig på den internationella marknaden. Sedan 2007 finns verksamheten i Norge och 2008 lanserades även en finsk motsvarighet. De är helt fristående låneförmedlare som, helt kostnadsfritt, samlar in lånerbjudanden hos olika långivare. Men, vilka banker samarbetar freedom finance med? Freedom finance kreditservice ab samarbetar med över 30 trovärdiga långivare och banker, däribland SEB, Swedbank, Lendify, Santander m.fl. Freedom finance har tillstånd av Finansinspektionen.

Freedom Finance – vad har de att erbjuda?

Alla som lånar pengar gör det av olika anledningar. Några behöver ett extra tillskott till den nya bilen eller till den där efterlängtade drömresan. Medan andra gärna vill få en bättre ekonomisk översikt och ”städa upp” bland sina gamla smålån och krediter. För att kunna hjälpa sina kunder på bästa sätt erbjuder freedom finance jämförelse av lån freedom finance inom olika kategorier – allt för att tillgodose just ditt behov!

Privatlån: ett lån utan säkerhet med ett lånebelopp på 5. 000 – 600. 000 kr. Återbetalningstiden är mellan 1 och 20 år. Se mer information under ”Freedom Finance Privatlån”.

Samla lån: att ansöka om ett samlingslån är väldigt fördelaktigt för att kunna samla sina spridda smålån och krediter. Vilka ofta tenderar att kunna ha högre räntor och månadskostnader. Men genom att samla allt till ett enda lån får man en bättre ekonomisk översikt och en lägre månadskostnad.

Billån: i dagens samhälle fyller bilar en viktig funktion och för många är de rent av en nödvändighet för att få vardagen att rulla på. Med ett freedom finance billån kan man få ekonomiska medel till att finansiera det nya bilköpet. Jämfört med traditionella billån kräver inte ett lån freedom finance att man ställer bilen som säkerhet för lånet – eftersom det är ett blancolån (lån utan säkerhet). Med freedom finance kan man snabbt och smidigt jämföra billån och ansöka om det bästa alternativet.

Freedom Finance Privatlån

Freedom finance är som sagt fristående låneförmedlare som är helt ointresserade i vad du ska använda pengarna till. Ska du renovera huset, betala för drömbröllopet eller behöver du pengar till något helt annat? Orsaken är likgiltig, att låna pengar freedom finance kan vara en bra idé oavsett vad. Med ett privatlån kan du ansöka om lånebelopp mellan 5. 000 och 600. 000 kr, där återbetalningstiden är allt från 1 år upp till 18 – 20 år.

Vem kan ansöka om ett Freedom Finance Privatlån?

Freedom finance arbetar för att erbjuda sina kunder möjligheten att kunna hitta bästa möjliga lånevillkor. Men man ska komma ihåg att ett lån inte är en gåva, utan det är något som ska återbetalas. För både långivarnas och låntagarens säkerhet finns det därför en del krav och villkor som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka:

  • Minimumålder på 18 år
  • Årsinkomst på minst 100. 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Skulder hos Kronofogden är alltså inte accepterat, men det är möjligt att ansöka hos freedom finance även om man har betalningsanmärkningar. Att ansöka om ett lån tillsammans med en medsökande kan öka chanserna att beviljas ett lån. Detta eftersom det delade ansvaret minskar risken för banker och långivare.

Ansöka om ett Freedom Finance Privatlån – så går det till

Som ett led i att erbjuda snabb och smidig låneförmedling har freedom finance sett till att hela processen föregår online direkt på hemsidan. Lånprocessen kan indelas i några enkla steg:

  1. Ifyll ansökan freedom finance: ifyll önskat lånebelopp och återbetalningstid, samt personuppgifter och övrig information.
  2. Mottag dina erbjudanden: vid en beviljad låneansökan insamlar freedom finance lånealternativ ifrån långivarna och kontaktar dig personligen som regel inom 24 timmar. Din handläggare hjälper till att hitta lånet som passar din lånesituation.
  3. Signera avtal: lånehandlingarna kan antingen signeras via BankID eller så skickas de hem till dig för underskrift.
  4. Utbetalning: efter att freedom finance har mottagit de underskrivna lånehandlingarna går det ca 3 – 5 bankdagar innan pengarna trillar in på kontot.

I samband med ansökningen tas en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Vilken mynnar ut i en kreditvärdighet som långivaren tar i beaktning, i kombination med den individuella ekonomiska situationen, för att bedöma om låneansökaren är i stånd att kunna återbetala lånet eller ej. När man ansöker om fler lån riskerar man att det tas flera kreditupplysningar hos UC. Vilket reducerar kreditvärdigheten och därmed även chansen att beviljas lån. Därför är det fördelaktigt att använda sig av en låneförmedlare som freedom finance – man får ett stort utbud av lånealternativ baserat på endast en kreditupplysning.

Teknologi i all ära. Det är väldigt trevligt att kunna undvika bankbesök och telefonköer, vilka båda är irritationsmoment i vardagspusslet. Men i vissa tillfällen önskar man att få hjälp av en erfaren lånehandläggare. Den möjligheten finns hos freedom finance och man kan alltid få personlig kontakt via kontaktuppgifterna som finns att tillgå under freedom finance kontakt.

Återbetalning av ett Freedom Finance Privatlån

Som tidigare nämnt är ett lån inte en gåva utan det ska återbetalas. Räntan på lånet sätts individuellt och den baseras på lånebelopp, återbetalningsförmåga och eventuella skulder. En bättre återbetalningsförmåga ger en lägre ränta. Det är de enskilda långivarna/bankerna som sätter räntan utifrån låntagarens ansökan. Man väljer själv hur lång återbetalningstid man vill ha och kan välja på allt från 1 år upp till 18 eller 20 år. Det kan dock vara bra att ha i åtanke att en kortare återbetalningstid även medför lägre totalkostnader. Återbetalningen görs via en månatlig inbetalning och man kan när som helst välja att avbetala hela lånet och därmed lösa lånet. All information om aktiva lån finns att tillgå på freedom finance mina sidor genom att välja freedom finance se logga in.

Freedom Finance: börja din resa mot ett bra lån här

Det kanske faktiskt är den första soffan du sätter dig i som är den skönaste, eller så är det soffa nummer 10. Likaså kan det finnas viktiga skillnader mellan dina olika lånealternativ. För att säkra att man hittar det mest optimala lånet med lägst ränta och bäst villkor bör man använda sig av en låneförmedlare. Här kommer några av fördelarna med att använda sig av just Freedom Finance:

  • Få ett stort utbud med lånemöjligheter baserat på endast en kreditupplysning
  • Möjlighet till personlig hjälp av en erfaren lånehandläggare
  • Snabbt, smidigt och helt kostnadsfritt!
SpeakerCamera
09.36
Freedom Finance

Alternativ till Freedom Finance

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved