logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Välj lånet med bäst villkor för dig
Lånebelopp
5 000 - 150 000 kr
Löptid
1 - 10 år
Eff. ränta
29 %
Min. ålder
18 år
5 000 kr
150 000 kr
Löptid
1 år
Eff. ränta (uppsk.)
29.00%
Kreditkostnader (uppsk.)
4 098,77 kr
Total återbetalning (uppsk.)
29 098,77 kr
Mån. betalning
2 425 kr
över 12 månader
Ansök här
Vid ett lån på 30 000 kr till 25,74 % rörlig årsränta (eff. ränta på 29 %) upplagt på 60 månader. Totalt att återbetala 53 640 kr inkl. avgifter. (749 kr/mån.). Max. eff. ränta: 29.

Klara lån

Det är sällan bra att välja första bästa. Några gånger har man tur och får in en fullträff, men rent generellt är det bättre att jämföra sina alternativ. Detta gör sig gällande i många livssituationer, till exempel provkör man flera bilar innan man hittar sin nya pärla och man går som regel på flera visningar innan man slår till och köper sin drömbostad. Denna procedur borde vi även anamma när det kommer till att ansöka om lån. Klara Lån Sverige AB är en kostnadsfri jämförelsestjänst som erbjuder dig möjligheten att jämföra dina alternativ bland ett stort antal långivare för att ge dig som låntagare de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta lånet för dig!

Klara lån sverige ab grundades år 2015, de har sitt kontor i Stockholm och står under Finansinspektionens tillsyn. De samarbetar med flertalet trovärdiga långivare på marknaden, såsom Monetti, Ferratum, Credway m.fl. Klara Lån får provision från långivaren som låntagaren väljer.

Klara Lån Privatlån

I en drömvärld begränsas du inte av siffrorna på ditt bankkonto. Men vi kan inte riktigt komma ifrån att vi blir tvungna att anpassa oss utefter vår ekonomiska situation. Några gånger kan en fördelaktig lösning vara att ansöka om ett lån. Ett extra tillskott kan nämligen vara det som behövs för att skapa lite mer utrymme i budgeten. Med den kostnadsfria jämförelsetjänsten hos klara lån får man efter bara 20 sekunder en lista med ett stort urval av trovärdiga och passande långivare. Man kan ansöka om lån mellan 1000 – 200 000 kr, där det exakta lånebeloppet bestäms av långivarna som de samarbetar med.

Klara Lån Privatlån – så fungerar det

Står du i situationen där du saknar ekonomiska medel för att kunna lösa obetalda räkningar, uppfylla en dröm eller bara sätta lite mer guldkant på vardagen? I så fall kan ett privatlån vara en hjälpande hand. För att få ansöka om klara lån ska man uppfylla några specifika krav:

  • Minimumålder på 18 år
  • Minimum årsinkomst på 100 000 kr
  • Fast bostad i Sverige
  • Ingen skuld hos Kronofogden

Dock är klara lån bara en jämförelsetjänst och därför kan de individuella långivarna ställa fler/andra krav på låntagaren. Det finns möjlighet att beviljas lån trots betalningsanmärkningar men det är upp till varje långivare att avgöra vem som beviljas lån.

Ansökningsprocessen förgår snabbt och enkelt online:

  1. Ange dina uppgifter: utfyll ansökan med ekonomisk information och personuppgifter
  2. Kontaktar långivare: Klara Lån kontaktar sina samarbetspartners för att få låneförslag
  3. Välj lån: låntagaren väljer den mest passande långivaren

Beviljat lånebelopp med tillhörande ränta baseras på en kreditupplysning och den individuella ekonomiska situationen. En hög kreditvärdighet ökar chanserna för att beviljas ett lån. Flertalet kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC) resulterar i en reducerad kreditvärdighet. Klara lån på max 30 000 kr är ett lån utan UC (kreditupplysningen tas hos t.ex. Bisnode, Creditsafe), medan för lån över 30 000 kr tas kreditupplysningen hos Upplysningscentralen.

Precis som för alla lån ska klara lån återbetalas och återbetalningstiden är mellan 1 och 10 år. Det kan variera mellan de olika långivarna.

Klara Lån – enklare jämförelse

Alla är vi olika och likaså ser vår ekonomiska situation väldigt olika ut. Därför gäller det att hitta det mest optimala alternativet som tillgodoser just dina önskemål. Att väga för- och nackdelar mot varandra är gynnsamt vid många tillfällen. Det samma gäller när man ska ansöka om lån. I sitt sökande kan en tjänst som Klara Lån underlätta betydligt – här kommer några summerande punkter om fördelarna med klara lån:

  • En ansökan resulterar i en lista med möjligheter hos ett stort utbud av långivare
  • Möjlighet till lån utan UC
  • Kostnadsfri och icke-bindande ansökning

Alternativ till Klara lån

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Enkelfinans logo
Ansökan tar 1 minut
Samla dyra lån och krediter
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved