logo
Låna med Bisnode
Låna kostnadsfritt i 14 dagar
Vi hjälper dig med lån
Lånebelopp
10 000 - 25 000 kr
Löptid
5 - 36 månader
Eff. ränta
33,46 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Loanstep

Är du på jakt efter ett lån? Det finns en hel uppsjö av långivare och banker på marknaden – Loanstep är en av dessa. Loanstep är ett varumärke som ägs av SBL Finans AB (Savelend) som via Loanstep agerar som låneförmedlare. Detta med syftet att sammanföra låntagare och långivare som är anslutna till Savelends investeringsplattform. Loanstep är en långivare med kunden i fokus och som hela tiden arbetar med att förbättra sin produkt utefter kundernas synpunkter. Detta för att skapa ett nätverk med återkommande, glada och nöjda kunder. De drar nytta av kundernas synpunkter för efterföljande att kunna använda dessa för att kunna erbjuda smarta ekonomitips. Tipsen används för att vägleda och öka kundernas förståelse för deras privatekonomi.

Lån hos Loanstep

Att låna pengar hos Loanstep innebär en snabb loanstep utbetalning utan dolda kostnader och dessutom är det kostnadsfritt upp till 14 dagar (gäller inte högre lånebelopp – se aktuella belopp på Loanstep se). Med det menas att om du återbetalar hela lånebeloppet inom 14 dagar efter utbetalningen så tillkommer varken ränta eller andra avgifter. För de som återbetalar lånet inom 15–120 dagar finns gynnsamma rabatter att vänta när det kommer till ränta och avgifter. Med andra ord belönar Loanstep en snabbare återbetalning. I samband med låneansökningen tar Loanstep en kreditupplysning hos Bisnode. Vilket innebär att man undviker loanstep uc. Att kreditupplysningen inte tas hos Upplysningscentralen (UC) medför en högre kreditvärdighet och därmed en större chans att beviljas framtidiga låneansökningar.

Vem kan låna pengar hos Loanstep?

Majoriteten av alla långivare/banker på marknaden har specifika villkor som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka om lån. Loanstep särskiljer sig lite på den fronten och har istället valt att göra individuella bedömningar på låneansökarna. Den baseras på låntagarens ekonomiska situation och man kan alltid ansöka om lån oavsett vad. Dock har de några generella rekommendationer:

  • Inkomst på minimum 150. 000 kr/år
  • Inga/litet antal betalningsanmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden

Man kan alltid ta den kostnadsfria chansen att ansöka och om man är alltid välkommen att vända sig till kundservice via loanstep kontakt.

Låna pengar hos Loanstep – så går det till

Ansökningsprocessen av Loanstep lån:

Att ansöka om lån hos Loanstep går snabbt och smidigt och görs enkelt direkt på deras hemsida loanstep se. Ansökningsprocessen är helt kostnadsfri och kan uppdelas i följande steg:

  1. Ansök: ansök om lånebelopp på upp till 50. 000 kr. Välj loanstep logga in.
  2. Behandling av ansökan: en första kreditkontroll görs automatiskt när du valt belopp och loggar in med BankID. Om denna kontroll godkänns ska man ange information om sin ekonomiska situation och efterföljande görs ännu en kontroll, manuell denna gång.
  3. Loanstep utbetalning: efter godkänd ansökan uppkommer frågan: loanstep när kommer pengarna? Skickar man in ansökan en vardag innan kl: 12.00 får man besked redan samma dag och vid en godkänd ansökan finns pengarna på kontot redan senast kl: 17.00. Om man ansöker på en eftermiddag eller helg och ansökan godkänns så trillar pengarna in på kontot nästkommande bankdag.

Återbetalning av Loanstep lån

Precis som alla andra lån ska ett lån hos Loanstep återbetalas och det föregår via en månatlig faktura. Man kan även välja att återbetala hela lånet på en gång via loanstep logga in.

Anledningar till att välja Loanstep

Att låna pengar är en process som kräver lite efterforskning och övervägningar innan man bestämmer sig. Det gäller att hitta det där guldkornet i uppsjön av möjligheter, vilket några gånger kan kännas som att leta efter en nål i en höstack. Funderar du på om loanstep är något för dig? Här kommer några fördelar som ger anledning till att välja loanstep som långivare:

  • Rabatter och reducerade kostnader i samband med snabbare återbetalning
  • Individuell ansökningsbedömning
  • Snabb och smidig ansökningsprocess utan UC
SpeakerCamera
12.43
Loanstep

Alternativ till Loanstep

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Binly logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved