logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
Ny kund? Räntefritt första 30 dagarna
Lånebelopp
2 000 - 70 000 kr
Löptid
3 - 12 månader
Eff. ränta
12,87 - 236,5 %
Min. ålder
18 år
2 000 kr
70 000 kr
Löptid
1 år
Eff. ränta (uppsk.)
124.69%
Kreditkostnader (uppsk.)
19 874,48 kr
Total återbetalning (uppsk.)
44 874,48 kr
Mån. betalning
3 740 kr
över 12 månader
Ansök här
Vid ett lån på 5 000 kr till 40,25 % rörlig årsränta (eff. ränta på 129,59 %) upplagt på 6 månader. Totalt att återbetala 7 533 kr inkl. avgifter. (1 255,50 kr/mån.). Max. eff. ränta: 236.5.

Lumify

Är det dags att ge sig ut på sökandet efter den helt perfekta långivaren på lånemarknaden? Det är alltid en bra idé att jämföra sina alternativ istället för att bara nöja sig med första bästa. I ditt sökande kanske du stöter på Lumify och kanske är det just Lumify som passar bäst till dig. Luma Finans AB utgör en del av en finansiell koncern som är aktiva i Sverige och Danmark. Lumify Sverige är en produkt av Luma Finans AB och deras verksamhet står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Lumify samarbetar med flertalet affiliate partners såsom Lånen.se, Lånium.com, Kreditum.se m.fl.

Lumify arbetar för att erbjuda sina kunder snabba beslut på låneansökningar, flera valmöjligheter för återbetalningen samt en enkel och bekväm registrering dygnets alla timmar.

Låna hos Lumify – lumify sms lån

Lumify lån är för den som vill ansöka om belopp på 2. 000 – 20. 000 kr och som önskar möjligheten till direktutbetalning 24/7 veckans alla dagar. Kanske är det dags att ta tag i renoveringsprojektet av köket, köpa en mobil som faktiskt fungerar eller beställa den där efterlängtade drömresan? Då kan ett lumify sms lån vara en god hjälp på vägen!

Vem kan ansöka om lumify lån?

Långivare och banker har alla sina specifika villkor som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka om lån – lumify är inget undantag:

 • Minimumålder på 18 år
 • Ska ha ett svenskt personnummer
 • Ska ha ett svenskt mobilnummer
 • Ska ha ett svenskt kontonummer
 • Kreditprövningen ska godkännas

Kreditprövningen tas hos Creditsafe och den är ett kvitto på låntagarens kreditvärdighet. En hög kreditvärdighet ökar chanserna att ansökan beviljas eftersom det vittnar om att ansökaren klarar av att återbetala lånet. Lumify är ett lån utan UC, d.v.s. lumify tar inte kreditupplysningen hos Upplysningscentralen (UC). Vilket ökar kreditvärdigheten och ökar chanserna att framtida låneansökningar beviljas.

Lumify lån – såhär går det till

Man ansöker enkelt om lumify lån direkt på hemsidan och slipper både frustrerande telefonköer och krångliga bankbesök. Lumify erbjuder enkel och snabb service och ansökningsprocessen tar bara några minuter.

 1. Välj önskat kreditbelopp och ifyll ansökan
 2. Inom bara ett par minuter är ansökan verifierad
 3. Direktutbetalning till angivet bankkonto

Efter godkänd låneansökan kommer nästa fråga: lumify när kommer pengarna? Du kan ha pengarna på kontot redan 15 minuter efter att din kredit beviljats, förutsatt att bankkontot finns hos Nordea, SEB, Handelsbanken eller Swedbank. Finns kontot istället hos en annan bank beror det lite på när ansökan beviljas:

 • Beviljas under morgon eller förmiddag en helgfri vardag à pengarna på kontot under dagen
 • Beviljas under eftermiddag, kväll eller helgdag à pengarna på kontot påföljande helgfri vardag

Återbetala ditt lumify lån

Lån ska återbetalas, så är det bara. Därför är det viktigt att se över sin situation och säkra sig om att man är i stånd att återbetala beloppet inklusive ränta och avgifter. Lumify lån är en högkostnadskredit vilket innebär att man riskerar att få en betalningsanmärkning om man inte återbetalar skulden. Återbetalningen föregår precis som en fakturabetalning. Återbetalningsbelopp, OCR-nummer och övrig betalningsinformation finns att tillgå på sin profil genom att välja lumify logga in. Man kan själv välja hur lång återbetalningstid man vill ha och har möjlighet att förlänga betalningstiden – dock tillkommer extra kostnader i samband med det. Dessutom kan man lösa hela det totala beloppet på en gång.

Anledningar till att välja Lumify

Det är bra att väga för- mot nackdelar när man ska hitta en passande långivare och det perfekta lånealternativet – det kan inte sägas för många gånger! Här kommer några summerande punkter som alla är goda anledningar till att välja just lumify lån:

 • Direktutbetalning dygnets alla timmar måndag-söndag
 • Lumify lån utan UC
 • Anpassa återbetalningstiden – valet är ditt!

Alternativ till Lumify

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Binly logo
Låna med Creditsafe
Direktutbetalningar 24/7
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved