logo
Kontroll och frihet
Digital plattform
Ingen dolda avgifter
Lånebelopp
5 000 - 30 000 kr
Löptid
3 - 72 månader
Eff. ränta
65,83 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Mobillån

Ibland gäller det att kunna vara flexibel och anpassningsbar. Majoriteten strävar efter att, hela tiden, ha en stabil ekonomi – en solid grund att stå på för att kunna njuta av livet till fullo. Men saker händer och ekonomin tvingas anpassa sig därefter. I dessa situationer kan det vara fördelaktigt med en hjälpande hand i form av ekonomisk stöttning. Mobillån är en kredittjänst som, tillsammans med Snabbfinans och Säkerfinans, tillhandahålls av Tryggkredit Stockholm AB. Tryggkredit startades år 2011 och mobillån se har en affärsidé som bygger på en trygg tjänst för smslån som riktar sig till privatpersoner. Med hjälp av den senaste tekniken gällande säkerhet kan de erbjuda sina kunder tryggaste möjliga upplevelse! Utöver den svenska marknaden har mobillån direkt även lanserat sin tjänst i Danmark och fortsätter sin expansion vidare ut i Europa.

Mobillån är medlemmar i Svenska Konsumentföretagen Ekonomiska Förening (SKEF), vilka är en branschorganisation för svenska företag som erbjuder smslån. De arbetar för goda konsumentvillkor och en sund kreditgivning.

Vad är mobillån?

Majoriteten av svenskarna känner till innebörden av Smslånoch det ligger lite i namnet vad det är för något. Faktum är att mobillån var de första i Sverige att lansera tjänsten. Helt traditionellt är smslån ett lån som ges via sms och i praktiken ansöker man genom att smsa låna (precis som reklamjingeln), för att påbörja ansökningsprocessen. Ett smslån brukar också kallas för ett Snabblån, eftersom det som regel går snabbare att ansöka om den typen lån istället för ett vanligt banklån. Man kan ansöka om snabblån över internet, vilket gör att smslån inte begränsas till enbart sms. Mobillån har valt att gå ifrån de helt traditionella smslånen och erbjuder nu endast internetansökningar. Detta för att förhindra förhastade beslut från låntagarens sida.

Mobillån arbetar för att erbjuda privatpersoner en smidig ansökan av smslån helt utan krångel och dolda avgifter. Deras kontokredit kommer med flexibel återbetalning som omfattar endast det utnyttjade beloppet. För kundens ekonomiska hälsas skull innebär kontokrediten varken dolda kostnader eller avgifter – det är ett alternativ till dyra smslån.

Mobillån Kontokredit

Står du i en situation där din privatekonomi inte riktigt klarar pressen? Kanske handlar det om en oväntad räkning, en köksrenovering eller ett bra erbjudande på drömresan? I så fall kanske ett smslån hos mobillån kan ge det där lilla extra som behövs. Hos mobillån kan man ansöka om kontokredit från 1. 000 – 30. 000 kr. Nya kunder kan ansöka om maximalt 30. 000 kr medan en redan befintlig kund kan ansöka om att höja sin kontokreditgräns upp till 60. 000 kr. En kontokredit fungerar som en buffert utan kostnad. Det är ett skyddsnät och något att falla tillbaka på i de tillfällen ekonomin är på väg att mista balansen. Kontokrediten är både flexibel och smidig och man betalar endast ränta för kreditutrymmet man rent faktiskt har utnyttjat. Med andra ord står kontokrediten redo så snart behovet uppstår.

Mobillån utbetalning direkt

Det är inte alltid man har tid till långa väntetider för att få sin låneansökan godkänd. I vissa situationer önskar man pengar på kontot snabbast möjligt. Kanske står man där med en vattenläcka, en bil som inte rullar eller något helt annat. Oavsett anledning är en snabb utbetalning att föredra! När man beviljats en kontokredit hos mobillån utbetalas hela beloppet och pengarna trillar in på kontot. Så länge man sköter återbetalningen av kontokrediten kan man närsomhelst söka om ytterligare uttag. Har man redan utnyttjat hela sin kreditgräns kan man ansöka om en högre.

Mobillån Kontokredit – vem kan ansöka?

Mobillån har några krav på låntagaren som ska vara uppfyllda för att vidkommande ska få ansöka om kontokrediten. Det kan upplevas som irriterande ur kreditansökarens perspektiv. Men tvärtom är det egentligen bara positivt för det ligger nämligen i båda parters intresse att kredittagaren klarar av en återbetalning. Kreditgivaren vill ha det utlånade beloppet tillbaka likväl som att kunden gärna vill undgå att obetalda skulder hamnar hos Kronofogden. För att få ansöka om kontokredit hos mobillån krävs det att man uppfyller följande:

 • Minimumålder på 20 år
 • Folkbokförd i Sverige i tre år
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Taxerad årsinkomst på minst 150. 000 kr före skatt

Mobillån utan UC

Förutom att man ska uppfylla ovanstående ansökningskrav så görs det även en samlad bedömning av kreditvärdigheten. Kreditvärdighet är ett kvitto på en persons ekonomiska status och återbetalningsförmåga. Den fås genom att ta en kreditupplysning hos ett kreditupplysningsföretag. Upplysningscentralen (UC) är en av Sveriges största upplysningsföretag på marknaden. Ju fler kreditupplysningar man tar hos UC desto lägre kreditvärdighet får man och därmed minskar även chanserna att beviljas lån, både nu och i framtiden. Mobillån har istället valt att samarbeta med Bisnode Kredit AB. Vilket är ett annat upplysningsföretag som inte registrerar kreditupplysningar hos UC. Därmed kan man ansöka om lån utan att det påverkar kreditvärdigheten.

Ansök om Mobillån Kontokredit

Att ansöka om mobillån utan uc kontokredit och lån görs snabbt och smidigt direkt på hemsidan, helt kostnadsfritt. Man kan ansöka dygnets alla timmar och det föregår via några få enkla steg:

 1. Välj önskad nivå på kontokrediten
 2. Ange personnummer och övriga personuppgifter
 3. Verifiera identitet via BankID
 4. Vid en godkänd ansökan får man tillgång till Mina sidor – här får man en kreditöverblick och kan enkelt hantera krediten och göra utbetalningar när man vill

Mobillån när kommer pengarna?

Som tidigare nämnt är det mer regel än undantag att låntagare önskar en snabb utbetalning. Mobillån utför överföringen av beloppet direkt så snart ansökan beviljats. De har direktutbetalning till flertalet banker, däribland Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea m.fl.

Återbetala Mobillån Kontokredit

Kontokredit hos mobillån utan uc är en högkostnadskredit vilket innebär att man riskerar att få en betalningsanmärkning om man inte återbetalar hela skulden. Hos mobillån kan man anpassa återbetalningen utefter sin ekonomiska situation. Som kund får man möjlighet till en skräddarsydd återbetalning. I samband med en beviljad kredit skickas en faktura till angiven mailadress och det är även sådan återbetalningen föregår efterföljande.

Med en kontokredit gäller det att man endast betalar ränta på det reellt utnyttjade beloppet. Man kan dessutom alltid välja att göra extra amorteringar eller lösa hela skulden på en gång.

Mobillån kontakt

Att hitta det perfekta lånealternativet kan vara som att leta efter en nål i en höstack. Därför finns mobillån kundservice redo att hjälpa och guida. Mobillåns medarbetare kan hjälpa till angående lån, fakturor, extra amorteringar, ångerrätt, etc. Deras kontaktuppgifter finns att tillgå på hemsidan.

Mina Sidor upprättas hos Mobillån så snart man beviljas kredit. Genom att välja mobillån logga in får man tillgång till mobillån mina sidor och möjligheten att hantera sin kontokredit. Man kan både söka uttag och höja sin kreditgräns. Här kan man se kontokreditens/lånets historik och månadsfakturorna.

Mobillån erbjuder dessutom en app för både iPhone och Android som gör det ännu smidigare att hantera kontokrediten.

Mobillån – flexibel och anpassningsbar

Det är lätt att fastna i gamla mönster och bara plöja på. Men det gäller att man kan vara lyhörd för sin situation och är villig att vara flexibel när det är behov för det. I dessa tillfällen kan online finansiering vara det ekonomiska skyddsnätet som tillåter flexibilitet och förändring. Här kommer några uppsummerande punkter med Mobillåns fördelar:

 • Snabb och smidig ansökan online
 • Flexibel kredithantering
 • Mobillån utan UC

Alternativ till Mobillån

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Ferratum logo
Låna med Creditsafe
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved