logo
Lånebelopp
500 - 25 000 kr
Löptid
3 - 6 månader
Eff. ränta
155,6 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Nanoflex

Nanoflex är en långivare som har varit verksamma sedan 2008. Dem er medlemmar av Svenska Konsumentkreditföreningen Ekonomisk Förening (SKEF). Företaget erbjuder flexibla lån med varierande återbetalningstid. Det är blancolån, d.v.s. lån utan säkerhet, med lånebelopp mellan 2. 000 – 25. 000 kr. Återbetalningstiden är från 3 till 9 månader. Alla lån har en rörlig kreditränta om 39,5% och så tillkommer det en uppläggningsuppgift på 395 kr samt en bokförings- och aviavgift på 60 kr/avi.

Låneansökningsprocessen

Ansökan om lån kan antingen göras online eller genom att ringa till en av deras handläggare. Ansökningsprocessen kan indelas i fyra steg:

Steg 1: man väljer det önskade lånebeloppet och den kredittid man vill ha. Personnumret ska ifyllas och sedan kan man antingen ansöka på en gång eller logga in först.

Steg 2: man ska fylla i sina personliga uppgifter samt annan övrig information om inkomster och utgifter. Nu kan man skicka in sin ansökan och identifiera sig med BankID.

Steg 3: om lånet beviljas innan kl. 14.00 på en vardag så har man pengarna på kontot samma dag. Medan om det blir senare så får man pengarna på kontot nästkommande vardag.

Steg 4: fakturan skickas till den angivna e-postadressen.

Alla låntagare ska genomgå och klara en kreditprövning för att få låneansökan beviljad. Dessutom ska man vara mellan 20 – 65 år gammal för att få ansöka, inte ha några betalningsanmärkningar samt ha en deklarerad årsinkomst på minst 50. 000 kr.

Alternativ till Nanoflex

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved