logo
Lånebelopp
0 - 100 000 kr
Löptid
Kreditkort
Eff. ränta
16,91 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

OKQ8 VISA

Att man kan tanka och köpa en grillad med mos på OKQ8 – det är för många sedan tidigare känt. Det är ett av Sveriges största drivmedelsföretag som år 2012 gick samman med Q8 Danmark A/S och bildade OKQ8 Scandinavia. Deras verksamheter arbetar under de två olika varumärkena OKQ8 och Q8, men dessa två har de samma värderingar och arbetar i en gemensam organisation med gemensam vision. Bolaget ägs av OK ekonomisk förening och av Kuwait Petroleum International. De två äger 50% av bolaget vardera. Deras stationer erbjuder både bilen och bilisten ett komplett produkt- och tjänsteutbud. Men förutom det erbjuder dem också elavtal och försäkringar, samt kort och lån.

OKQ8 Bank

Banken startade sin verksamhet år 2009 och dem erbjuder både betalmedel och bedriver betalningsförmedling, samt kreditgivning. Om banken skulle gå i konkurs så är ens pengar i banken skyddade av statliga insättningsgarantin.

Via OKQ8 Bank kan man ansöka om Privatlån på upp till 350 000 kr utan säkerhet och som grädden på moset får alla nya lånekunder 500 kr att tanka för. Blancolånet kräver inga start- eller uppläggningsavgifter och man ansöker enkelt med BankID.

OKQ8 VISA kreditkort

OKQ8 VISA kreditkort kan fungera som ett alternativ till ett lån. Man kan välja att handla först och betala senare eller sätta in pengar på kortet i förväg. Man får återbäring på det man tankar/handlar för hos OKQ8 samt så får man bonus på köp utanför verksamheten. Det är 0 kr i årsavgift, 0,75% sparränta och krediten är från 500 kr upp till 100 000 kr. Dessutom erbjuder kortet reseförsäkring och andra rabatter och erbjudanden. För att beviljas ett OKQ8 VISA ska man vara myndig, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

Alternativ till OKQ8 VISA

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved