logo
Lånebelopp
10 000 - 50 000 kr
Löptid
1 - 24 månader
Eff. ränta
59,22 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Profilkredit

ProfilKredit är ett svenskt företag som erbjuder den svenska befolkningen privatlån. Företaget har sitt kontor i Malmö och dem tillhör Finans 24/7 Sverige AB som har erbjudit lån sedan 2016. ProfilKredit erbjuder lån mellan 3. 000 – 25. 000 kr och man kan välja en återbetalningstid på upp till 12 månader. Företaget erbjuder snabb, enkel och säker låneansökning så att låntagaren kan finansiera sina drömmar eller styrka sin budget i tuffare ekonomiska perioder.

Ansökningsprocessen

Man ansöker snabbt och enkelt direkt på webbplatsen och använder sitt BankID för att signera. För att kunna ansöka om lån ska man registrera sig hos ProfilKredit. Senare kan man använda sina sidor för att hålla koll på sina lån samt återbetala lånet. Efter att man har fyllt i önskat lånebelopp, personliga uppgifter och skrivit under med BankID så ska man själv logga in på sin profil och godkänna lånet. Utan detta godkännande så är inte lånet gällande. När ProfilKredit har godkänt ansökan så får man pengarna utbetalda så fort man själv har godkänt låneavtalet.

Företaget erbjuder inte möjligheten att öka sitt lånebelopp men om man vill ändra det så ska man kontakta dem via uppgifter som finns på hemsidan. Man kan inte heller ta flera lån samtidigt.

Vem kan ansöka?

ProfilKredit har några specifika krav som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka:

  • Man ska vara minst 20 år och max 67 år gammal
  • Man ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Man ska ha en aktiv e-mailadress
  • Man ska ha ett bankkonto
  • Man får inte ha några betalningsanmärkningar från de senaste 12 månaderna
  • Man får inte finnas i Kronofogdens register
SpeakerCamera
11.51
Profilkredit

Alternativ till Profilkredit

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved