logo
Lånebelopp
10 000 - 350 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Eff. ränta
4,02 - 13,75 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Santander

Banker finns det många av, vilket är väldigt fördelaktigt eftersom det ökar chansen att hitta en bank vars utbud uppfyller just dina önskemål och krav. Simple, Personal och Fair – är det värdeord som tilltalar dig? I så fall kan det vara så att Santander Consumer Bank är banken för dig! Men, vad är santander bank? Det är en nordisk bank som, med sina 1500 kollegor, är en del av Banco Santander. Vilken är en global koncern som verkar i hela 45 länder med över 200 000 anställda och 144 miljoner kunder. De arbetar för privatpersoners och företags möjligheter att blomstra och att kunna göra verklighet av deras drömmar och idéer. De strävar mot att vara en modern bank med fokus på innovation, en god kundupplevelse och digitalisering.

År 2019 fick santander utmärkelsen världens mest hållbara bank efter en publicering av Dow Jones Sustainability Index (DJSI). De arbetar mot att vara en ansvarsfull bank som värnar om miljön och som ger tillbaka till samhället.

Santander Bank – ett stort utbud

För att människor och företag ska få de bästa förutsättningarna på sin väg mot att kunna blomstra och förverkliga sina idéer krävs det flera olika faktorer. Därför erbjuder santander sina kunder ett stort urval av tjänster. Santander bank se är en av de största aktörerna på den svenska marknaden när det kommer till fordonsfinansiering. De erbjuder även privatlån, sparkonton och kreditkort. Santander bank underlättar sina kunders bankärenden via deras app. Appen ger tillgång till lån, kort och sparkonton var du än är.

Privatlån: låna 10 000 – 350 000 kr som du kan använda till att finansiera vad än du önskar. Utan dolda avgifter med en återbetalningstid på 2–12 år. Läs mer under ”Santander Privatlån”.

Samla lån: ansök om ett blancolån för att samla dina smålån och krediter till ett enda samlingslån – få en lägre månadskostnad och en större ekonomisk kontroll.

Billån: har din lilla pärla rullat för sista gången, har antalet familjemedlemmar överstigit antalet säten eller vill du bara ha en ny bil med lite mer drag i? Hos santander consumer bank kan du ansöka om ett billån direkt hos bilhandlaren, likväl som att du kan ansöka om ett privatlån om du köper av en privatperson. Santander samarbetar med hundratals auktoriserade bilhandlare landet över för att säkra sina kunder ett trovärdigt köp med schyssta villkor.

Fritidslån: är det dags att uppfylla barndomsdrömmen om husvagnssemestrar? Eller är du kanske intresserad i att köpa en husbil, MC, skoter eller fyrhjuling? Santander bank fritidslån är en hjälp på vägen för att uppfylla dina friluftslivdrömmar. Via santander bank se kan du enkelt hitta återförsäljare som erbjuder finansiering genom santander.

Privatleasing: privatleasing är ett alternativ till att köpa en ny bil. Santander bank hjälper både privatpersoner och företag att hitta bilhandlare för privatleasing genom santander. Det ger möjligheten att långtidshyra en bil och själv bestämma hyrestid, körsträcka och månadskostnad.

Sparkonto: med santander sparkonto kan man spara tryggt i en stabil och ansvarsfull bank. Sparkontot kommer med både sparränta och insättningsgaranti. Det finns olika anledningar till att spara pengar – allt ifrån specifika drömmar och idéer till att skapa en ekonomisk buffert.

Kreditkort: santander kort är ett kreditkort som lämpar sig till både fritiden och vardagen. Läs mer under ”Santander Kreditkort”.

Företag: santander erbjuder både företagsprodukter och företagstjänster, såsom betallösningar både till fysisk butik och webbshop, samt bilfinansiering.

Santander Privatlån

Emellanåt hamnar man i situationer där lite extra klirr i kassan kunde vara på sin plats. Med santander lån kan du finansiera vad än du vill – endast du vet vad du behöver! Ska du äntligen ta tag i renoveringen av köket, eller har du ett annat projekt eller en idé som du vill förverkliga? I så fall kan ett privatlån mellan 10 000 och 350 000 kr vara till stor hjälp. Det är ett blancolån och kräver därför inte att du ställer ett objekt som lånesäkerhet. Räntan baseras på lånebeloppet och låntagarens individuella ekonomiska situation. Återbetalningstiden är mellan 2 och 12 år. Santander consumer bank tror på transparens och har därför valt att inte ha några dolda avgifter:

 • Lån utan uppläggningsuppgift
 • Lån utan aviavgift (vid autogirobetalning)
 • Lös lånet i förtid eller gör extrabetalningar – helt kostnadsfritt

Låneskydd: i samband med att man tar ett privatlån kan man även teckna ett låneskydd. Det är en fördelaktig försäkring som ger låntagaren trygghet. Om det oförutsägbara skulle inträffa och livssituationen plötsligt ändras kan låneskyddet täcka upp och betala månadsbeloppet i upp till ett år. Premien för låneskyddet betalas samtidigt som lånet och det är en procentdel av månadskostnaden. Ett låneskydd tecknas i samband med privatlånansökan eller på internetbanken om man redan har ett aktivt lån.

Santander Privatlån – vem kan ansöka?

Alla långivare/banker vill kunna säkerställa återbetalning av lånet. Därför ska låntagaren uppfylla en del krav i kombination med en godkänd kreditupplysning. Kreditupplysningen utmynnar i en kreditvärdighet – en högre kreditvärdighet ökar chanserna för att beviljas ett lån. För att ansöka om Mitt lån krävs:

 • Minimumålder på 20 år
 • Minimum fast årsinkomst på 150 000 kr
 • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

En medsökande ökar chanserna för att beviljas ett lån, likaså ökar möjligheten för ett större lånebelopp.

Ansökningsprocess och utbetalning för Santander Privatlån

Att ansöka om santander lån görs snabbt och enkelt online direkt på hemsidan. Därmed undgår du frustrerande telefonköer och besvärliga bankbesök – det finns bättre saker att spendera tiden på! Ansökningsprocessen omfattar 3 steg:

 1. Ifyll ansökan: här framgår den personliga räntan. Detta steg är icke bindande.
 2. Välj månadskostnad: välj återbetalningstid för att hitta månadskostnaden som passar din ekonomi bäst.
 3. Signera: signera avtalet via BankID.

Med santander banking trillar pengarna in på kontot inom 1–3 bankdagar. Man ska noga tänka igenom och överväga ett låntagande, därför har santander 14 dagars ångerrätt som reducerar antalet förhastade handlingar.

Har du i efterhand insett att ditt lån inte är tillräckligt utan att du gärna vill höja det befintliga lånet? Genom att välja santander logga in/santander login kommer du till internetbanken där du kan se om det finns ett höjningserbjudande. Om inkorgen för höjningserbjudanden ekar tom kan man alltid vända sig till santander kontakt för att få hjälp med en höjning.

Återbetala ditt Santander Privatlån

Santander bank lånar ut pengar till dig som låntagare för att du ska kunna maximera din livssituation, dina projekt och idéer. I gengäld ska lånet återbetalas. Räntan baseras på låntagarens individuella ekonomiska situation i samband med låneansökan. Månadskostnaden är den samma varje månad och återbetalningstiden är 2 – 12 år. Det finns möjlighet att, när som helst, göra extrainbetalningar eller lösa hela lånet på en gång. Återbetalningen föregår via månatliga fakturabetalningar och alla betalningsuppgifter finns att tillgå på internetbanken. Vid autogirobetalning får man fakturorna online på internetbanken. Betalar man inte lånet i tid riskerar man att ytterligare kostnader i form av försenings- och påminnelseavgifter.

Santander kreditkort

Santander kreditkort fungerar som en extra budget och skapar lite större svängrum i ekonomin. Mitt kort+ är ett betal- och kreditkort med många fördelar:

 • Räntefri kredit i upp till 60 dagar
 • Kostnadsfri valutaväxling
 • Reseförsäkring ingår
 • Återbäringsprogram: pengar tillbaka när man handlar med Santanderkortet i över 200 webbutiker
 • Exklusiva erbjudanden och upplevelser
 • Möjlighet till kreditskydd: försäkring som ger extra trygghet

Ansök snabbt och smidigt direkt på hemsidan. Kraven är de samma som för att ansöka om ett privatlån – bortsett från att den fasta årsinkomsten i detta tillfälle är 110 000 kr (istället för 150 000 kr). Man väljer själv om man vill betala hela beloppet eller om man vill uppdela betalningen. Fakturor och betalningsinformation finns att tillgå i internetbanken. Är olyckan framme kan man spärra sitt kort direkt i appen eller via internetbanken.

Fördelar med Santander Consumer Bank

En viktig fråga att ställa sig när man ger sig ut på jakt efter den bästa banken/långivaren är: vad är mina önskemål och vad är ändamålet? Utefter det kan man efterföljande väga för- och nackdelar mot varandra. Kanske är Santander Consumer Bank det perfekta valet för dig? Här kommer några av fördelarna med santander:

 • En bank med ett stort utbud av produkter och tjänster – allt i ett!
 • Passar privatpersonen likväl som företaget
 • Snabb och smidig ansökning online, samt

Alternativ till Santander

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Ferratum logo
Låna med Creditsafe
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved