logo
Lånebelopp
10 000 - 30 000 kr
Löptid
1 - 5 år
Eff. ränta
28,07 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Slantar

Slantar.nu är en utlåningsverksamhet som har funnits i Sverige sedan 2011. Verksamheten är en del av Unite Group AB som är en företagsgrupp som ägs av Unite Lending AB. Det svenska kontoret finns i Skövde. Verksamheten erbjuder ett stort utbud av blancolån hos flera olika långivare. För att göra det enkelt att låna pengar samt för att tydliggöra vad man betalar för.

Ansöka om lån

Slantar.nu arbetar utifrån det att dem inte betalar ut pengarna förrän två dagar efter man har fått sin låneansökan godkänd. Detta för att en låneansökan inte ska vara ett plötsligt infall, utan man ska ha genomtänkt sitt beslut för att säkerställa att man kan återbetala lånet. Lånet är ett annuitetslån – d.v.s. man betalar tillbaka det samma belopp varje månad.

Ansökningsprocessen föregår på webbplatsen och man kan ansöka om lån mellan 10. 000 – 30. 000 kr. det finns några specifika krav som ska vara uppfyllda för att man ska få ansöka om lån:

  • Man ska vara skriven i Sverige
  • Man ska vara mellan 20–65 år gammal
  • Man får inte ha någon skuld hos Kronofogden (dock kan man ansöka om lån även om man har betalningsanmärkningar sedan tidigare, men det beror på vilken typ av anmärkning och anmärkningen får inte vara mindre än 6 månader gammal)
  • Man får inte redan ha ett lån hos Slantar.nu sedan tidigare
SpeakerCamera
06.30
Slantar

Alternativ till Slantar

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved