logo
Lånebelopp
1 000 - 25 000 kr
Löptid
Kontokredit
Eff. ränta
47 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Snabbfinans

Kontokredit från Snabbfinans är en extra buffert för oförutsedda utgifter. Snabbfinans är en av medlemmarna i Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening – vilka verkar för en sund kreditgivning och goda konsumentvillkor. Snabbfinans är direktutbetalare till de flesta storbanker så dem har pengarna tillgängliga när man behöver dem. Man kan även ansöka om Privatlån på upp till 40 000 kr.

Dem erbjuder långa öppettider, bra service och dem prioriterar att sätta kunden i fokus.

Snabbfinans Kontokredit och Privatlån

Kontokredit är en flexibel låneform som kan användas för att täcka oförutsedda utgifter. Man väljer själv nivån för kreditgränsen och hur stor del av krediten man vill använda, i motsättning till ett snabblån. Man kan delbetala vid en månatlig avi eller betala av hela lånet på en gång.

Snabbfinans erbjuder flera olika typer av privatlån. Allt från små snabblån till sms lån, vilka finns tillhands när man behöver dem.

Man fyller enkelt i ansökningsformuläret på deras hemsida Snabbfinans.se. Man fyller i sina privata upplysningar såsom personnummer och mobilnummer och så väljer man önskat lånebelopp. Dem genomför alltid en noggrann kreditprövning och identitetskontroll när man ansöker om lån.

Alternativ till Snabbfinans

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved