logo
Lånebelopp
10 000 - 150 000 kr
Löptid
12 - 120 månader
Eff. ränta
11,62 - 29,99 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Spargo Finans

Spargo Finans samarbetar med Thorn Svenska AB och är ett företag som ger lån utan säkerhet till privatpersoner. Denna låneform kallas för privatlån och är ett mycket vanligt sätt för privatpersoner att finansiera konsumtion.

Spargo Finans specialitet är att ge snabba lån och de gör det genom att ställa begränsade krav på låntagaren. Det räcker med att du har en inkomst och att du har klarat att betala dina skulder och räkningar tidigare.

Hur mycket kan du låna med snabblån hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du låna mellan 10,000 och 150,000 kronor och du kan välja att betala tillbaka lånet under upp till 10 år. Denna långa återbetalningstid är en fördel med Spargo Finans.

Villkor för att få ta ett snabblån hos Spargo Finans

Det finns i vanlig ordning en serie med krav för att få ta ett lån och detta gäller även hos Spargo Finans. De har krav på fast inkomst, att du måste vara minst 18 eller 20 år gammal beroende på vilket lån som du ansöker om. Vidare måste inkomsten du har vara stabil vilket till exempel kan ställa till det för småföretagare vars inkomst kan variera mycket från månad till månad.

Ansök om lån hos Spargo Finans

Den ansökan om lån som du gör hos Spargo Finans kommer att innehålla all den vanliga informationen som långivare normalt efterfrågar. Det handlar om personuppgifter, lånebelopp, lånetid. Du måste också godkänna villkoren för lånet och begära en viss återbetalningstid. Slutligen måste du lämna uppgifter om din bank så att du får pengarna dit du vill ha dem.

Baserat på din låneansökan gör Spargo Finans en kreditupplysning på dig och kommer därefter att besluta om du ska få ett lån eller inte. Har du dina uppgifter i ordning kommer Spargo Finans ge dig lån.

Alternativ till Spargo Finans

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Ferratum logo
Låna med Creditsafe
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved