logo
Samla dina lån och krediter
1 kreditupplysning hos UC
Ansök enkelt på ett par minuter
Lånebelopp
5 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 18 år
Eff. ränta
2,99 - 29,9 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Zmarta

Vad har ekonomi och det svenska sommarvädret gemensamt? Jo, ena sekunden är det sol och glada dagar medan i nästa ögonblick står man där i snålblåst och regn. Det vänder snabbt i hockey är ett uttryck som passar väldigt bra till att beskriva privatekonomin i vissa perioder. Rent generellt är privatekonomin relativt stabil, men det uppstår situationer och tillfällen där man kan behöva lite extra ekonomisk stöttning. Zmarta är en verksamhet som arbetar för att hjälpa sina kunder att fatta smarta ekonomiska beslut och förbättra deras privatekonomi. Detta genom att erbjuda finansiella tjänster för privatlån, bolån, elavtal och försäkringar. Zmarta är en oberoende jämförelsesite med visionen om att ingen ska betala en krona för mycket!

Det är Zmarta Group som ligger bakom zmarta se och de har funnits på marknaden sedan 1999. Zmarta group driver även sin verksamhet i Norge och Finland. De utgörs av över 300 lojala och ambitiösa medarbetare som arbetar hårt för att kunna bygga en fintech-plattform som är ledande inom branschen.

Som jämförelsetjänst samarbetar zmarta med ett stort urval av långivare/banker. Men då är frågan: zmarta vilka banker? De jämför fler än 30 banker/långivare, däribland SEB, IKANO Bank, Lendify, Swedbank, Credway m.fl.

Zmarta – ett stort utbud

När det kommer till smarta beslut gällande privatekonomin är det viktigt att inkludera fler faktorer än enbart privatlån. Därför erbjuder zmarta bank ett brett urval av tjänster för att sprida sina angreppspunkter mest möjligt.

Privatlån: zmarta privatlån är ett blancolån på 5. 000 – 600. 000 kr, med en löptid från 1 till 18 – 20 år. Se mer under ”Zmarta Privatlån”.

Andra typer av lån: förutom privatlån erbjuder zmarta även jämförelse av andra typer lån såsom företagslån, bolån och billån. Jämförelsen är kostnadsfri och baseras på endast en kreditupplysning.

Samla lån: genom att ansöka om ett samlingslån hos zmarta kan man både sänka sin månadskostnad samtidigt med att man får en bättre ekonomisk överblick. Detta eftersom mindre smålån och krediter, som ofta har högre räntor, samlas till ett enda lån med en ränta. Det är kostnadsfritt och baseras på endast en kreditupplysning.

Försäkring: zmarta group erbjuder jämförelse av bil- och hemförsäkringar. De erbjuder snabb och kostnadsfri försäkringsjämförelse.

Elavtal: med zmarta kan man snabbt och enkelt jämföra Sveriges alla elbolag för att hitta det lägsta elpriset på marknaden. Ett bra hjälpmedel när man ska teckna ett nytt elavtal eller byta till ett annat.

Zmarta privatlån

Ska du renovera köket, åka på drömresan eller finansiera det helt perfekta bröllopet? Med ett zmarta lån kan man få pengarna till att kunna förverkliga sina drömmar – förutsatt att man hittar det rätta privatlånet förstås. Genom att jämföra sina möjligheter hos zmarta kan man snabbt och smidigt hitta det perfekta lånet till just sin situation. Zmarta privatlån är ett blancolån, d.v.s. det är ett lån utan säkerhet (kräver inte att man ställer ett objekt som säkerhet för lånet). Hos zmarta kan man ansöka om lånebelopp mellan 5. 000 och 600. 000 kr. Lånetiden är allt från ett år upp till hela 15 eller 20 år. Via endast en ansökning får man en lista med alternativ hos över 30 långivare/banker. En ansökning betyder även att det endast tas en kreditupplysning. Vilket bevarar en hög kreditvärdighet och därmed ökar också chansen att beviljas ett lån.

Zmarta privatlån – vem kan ansöka?

Långivare/banker upprättar olika villkor och krav som låntagare ska uppfylla för att de ska få lov att ansöka om lån. Detta för att de ska kunna säkerställa att personen i fråga klarar av en återbetalning. När man ansöker om lån hos zmarta groups långivare ska följande grundkrav vara uppfyllda:

  • Minimumålder på 18 år
  • Årsinkomst på minimum 100. 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Betalningsanmärkningar i bagaget kan försvåra ansökningsprocessen och minska chansen att beviljas lån. men det är fullt möjligt att kunna godkännas trots detta. Det är upp till varje långivare att besluta om ansökan godkänns eller inte, därför kan det variera mellan de olika. En medsökande kan medföra en större chans att beviljas lån eftersom återbetalningsförmågan ökar samtidigt som riskerna för långivaren faller.

Ansökningsprocessen för ett Zmarta Privatlån

Zmarta strävar som sagt efter att underlätta mest möjligt för sina kunder när det kommer till ekonomi. Med andra ord ville det vara ganska motsägelsefullt om de hade en komplicerad och krånglig ansökningsprocess… men lyckligtvis är inte det tillfället! Utan man ansöker snabbt och smidigt direkt på hemsidan och ansökningsprocessen kan indelas i tre enkla steg:

  1. Ifyll ansökan: ifyll önskat lånebelopp och återbetalningstid, samt personuppgifter och eventuella medsökande.
  2. Zmarta samlar erbjudanden: zmarta samlar in erbjudanden från sina samarbetspartners.
  3. Du väljer: välj alternativet som passar dig bäst. Signera avtalet via BankID.

I samband med ansökningen tas en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Denna ger en kreditvärdighet som långivare/banker använder för att kunna bedöma en låneansökares återbetalningsförmåga. Även låneansökarens individuella ekonomiska situation tas med i bedömningen. Att ha flera kreditupplysningar hos UC är något som reducerar kreditvärdigheten och därmed även chansen att beviljas ett lån. Därför är det väldigt fördelaktigt att zmarta hittar erbjudanden hos upp till 30 långivare samtidigt, med endast en kreditupplysning.

Zmarta Privatlån – utbetalning & återbetalning

Utbetalningstiden ligger ofta i fokus och många gånger ansöker man om ett lån med förhoppningen om att pengarna ska finnas på kontot inom kort. Eftersom zmarta group är låneförmedlare och inte själva står för utbetalningen så är det långivarna själva och deras utbetalningsbetingelser som avgör när lånet utbetalas. Men utbetalningen görs så snart som möjligt efter att avtalet har signerats och ibland görs den redan samma dag.

När det kommer till återbetalning kan det även här variera mellan olika banker/långivare. Räntan baseras på faktorer såsom lånebelopp, lånetid, kreditupplysning, ekonomisk situation etc. Återbetalningstiden är från ett år upp till hela 15 eller 20 år. Men en kortare återbetalningstid innebär en lägre total lånekostnad. Lånet återbetalas via en månatlig kostnad och samtlig information angående det, samt annan övrig information om aktiva lån, finns att tillgå på den personliga profilen via zmarta logga in.

Zmarta – sänk din månadskostnad

För att sänka sin månadskostnad på bästa sätt krävs det att man tar sig en titt på flera faktorer. Med Zmarta kan man snabbt och enkelt jämföra sina alternativ för att hitta de mest optimala valet – som ger den lägsta månadskostnaden. Här kommer några summerande punkter om fördelarna med Zmarta:

  • Ett stort utbud på ett och samma ställe! Bland annat lån, elavtal och försäkringar
  • Möjligheter hos 30 långivare/banker baserat på endast en kreditupplysning
  • Snabb och smidig jämförelse och ansökning online
SpeakerCamera
09.36
Zmarta

Alternativ till Zmarta

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved