logo
Lånebelopp
15 000 - 350 000 kr
Löptid
2 - 12 år
Eff. ränta
3,67 - 10,99 %
Min. ålder
20 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Coop Privatlån

Coop är inte bara en supermarknad där man kan storhandla på söndagarna utan företagets MedMera Bank fungerar även som låneutgivare. Coop Privatlån är ett blancolån, dvs. ett lån utan säkerhet. Med det menas att låntagaren snabbt och enkelt kan ansöka om ett lån utan att behöva ange någon egendom som garanti. Med Coops Privatlån får du möjligheten att samla ihop flera av dina smålån eller använda lånet till att investera i något som är viktigt för dig. Man kan låna upp till 350 000 kr.

Coop-medlem

Privatlånets ränta individanpassas och baseras på kreditprövningen som är en del av lånprocessen. Som Coop-medlem får man dessutom alltid ytterligare 1 procentenhet lägre ränta när man ansöker via deras hemsida coop.se.

Ansökningskrav och -process

Det finns en del kriterier som ska vara uppfyllda för att man ska kunna ansöka om privatlån:

  • Man ska vara minst 20 år, det gäller samtliga vid eventuell medlåntagare
  • Man ska inte ha några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndighedet, gällande för samtliga ansökare
  • Minst en sökande ska ha en fast inkomst på minst 20 000 kr/månad
  • En av de sökande ska ha en tillsvidareanställning, vara egenföretagare eller vara pensionär
  • En av de sökande ska ha varit folkbokförd i Sverige under minst 3 år

Man ansöker om Coops Privatlån direkt på sajten och signerar med sin e-legitimation. De individuella förutsättningarna som tas i beaktning vid kreditprövningen kan vara med till att anpassa lånebeloppet. Men utöver det så väljer man själv hur man vill lägga upp sitt privatlån gällande lånebelopp och återbetalningstid. Dock kan man alltid välja att lösa sitt lån i förtid utan extra kostnad. När man har fått sitt privatlån beviljat och företaget har mottagit det digitalt signerade skuldebrevet så har man normalt pengarna på kontot inom 2–3 bankdagar.

Alternativ till Coop Privatlån

Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Likvidum logo
Samla dyra lån och krediter
Få svar idag
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved