logo
Du får svar direkt
Samla lån och krediter
Vi förhandlar dina erbjudanden
Lånebelopp
40 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 20 år
Eff. ränta
3,01 - 29,27 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Enklare

När man väl har bestämt sig för att ansöka om ett lån kommer nästa dilemma: vilket ska man välja? Det är klokt att se över möjligheterna och jämföra alternativen innan man beslutar sig för en långivare och tillhörande låneerbjudande. Enklare är en kostnadsfri låne- och försäkringsförmedlare som kort sagt gör det enklare för dig som låntagare att lägga beslag på marknadens bästa alternativ baserat på personliga önskemål och den individuella ekonomiska situationen. Enklare Ekonomi Sverige AB har sedan 2015 sin verksamhet i Stockholm och de arbetar för rättvist och öppet låntagande. De står under Finansinspektionens tillsyn och är godkända att bedriva försäkrings- och konsumentkreditförmedling. Enklare är alltså inte långivare själva – utan de hjälper personer att jämföra lån och får i gengäld en ersättning från den valda långivaren.

Är du på jakt efter ett lån? Låt enklare ekonomi göra det enklare för dig!

Lån hos enklare

Ska du äntligen köpa den där drömbilen, lösa gamla smålån och krediter eller bara sätta lite mer guldkant på vardagen? I så fall kan online finansiering vara lösningen för dig. Hos enklare kan man helt gratis jämföra långivare och med endast en kreditupplysning får man flera lånerbjudanden samtidigt. Flertalet kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC) medför en reducerad kreditvärdighet och därmed minskar chanserna att beviljas lån. Därför är det fördelaktigt att endast en kreditupplysning resulterar i flertalet låneerbjudanden – det bibehåller nämligen en hög kreditvärdighet. Enklare ekonomi har flertalet samarbetspartners, däribland Collector Bank, Coop, IKANO Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank m.fl.

Privatlån: enklare privatlån är ett blancolån på 20 000 – 500 000 kr, med en rörlig individuellt satt ränta och med en återbetalningstid på 1–15 år.

Samlingslån: Förutom privatlån erbjuder enklare ekonomi dessutom samlingslån för att samla smålån och krediter. Detta för att sänka månadskostnaden och skapa en bättre ekonomisk överblick.

Billån: har bilen helt plötsligt rullat sin sista meter? Eller ska du köpa en större eller lite fräsigare bil? hos enklare kan man ansöka om billån på upp till 500 000 kr.

Försäkringar: utöver lån erbjuder enklare även olycksfalls-, sjukvårds- och trygghetsförsäkringar.

Enklare privatlån – så går det till

På 1 minut ansöker man enkelt om enklare lån direkt på hemsidan via 3 steg:

  1. Ifyll låneansökan: slipp telefonköer och bankbesök – ifyll låneansökan digitalt, ange önskat belopp, återbetalningstid samt personuppgifter.
  2. Använd BankID för att jämföra låneerbjudanden: logga in på enklare via ditt BankID och ta del av låneerbjudandena du fått baserat på ansökan. Som regel har samtliga samarbetspartners kommit med sina låneerbjudande inom 24 timmar.
  3. Signera det valda lånet och invänta utbetalningen

Enklare ekonomi erbjuder även kostnadsfri rådgivning i samband med ansökningen.

Men nu till något av det viktigaste, när kommer pengarna enklare? När lånebeloppet visar sig på kontot beror på de specifika utbetalningsbetingelserna för aktuell långivare/bank.

Vem kan ansöka om ett enklare privatlån?

De generella villkoren som ska vara uppfyllda är:

  • Minimumålder på 18 år
  • Fast månadsinkomst – inkluderar pension och inkomst från eget företag, är oftast på minst 120 000 kr/år
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Dock kan avvikelser förekomma och ytterligare krav tillkomma hos de olika samarbetspartnerna.

Återbetala ditt enklare privatlån

Det kommer nog inte som en chock att lån ska återbetalas. Räntan på ett enklare privatlån är rörlig och individuellt fastställd utifrån kreditvärdigheten. Återbetalningstiden är 1–15 år, med möjlighet till både kostnadsfri förtidsinlösen och extraamortering av lånet.

Gör det enklare med Enklare

När det kommer till lånemöjligheter finns det många fiskar i havet. Det kan vara svårt att navigera sig när man saknar både karta och kompass – låt Enklare vara din ledsagare i sökandet! Här kommer några anledningar till att använda sig av Enklares tjänster:

  • Fler låneerbjudanden med endast en kreditupplysning
  • Jämförelsestjänsten är helt kostnadsfri
  • Snabb och smidig ansökningsprocess online
SpeakerCamera
11.51
Enklare

Alternativ till Enklare

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved