logo
Granskning och rådgivning
Frihet att minska din skuld
En hållbar uträkning
Lånebelopp
20 000 - 500 000 kr
Löptid
2 - 15 år
Eff. ränta
12,9 - 28,9 %
Min. ålder
18 år

OBS: Denna kampanj har utgått på Moneezy

Tyvärr har den här kampanjen utgått på Moneezy, men vi har möjligtvis hittat ett annat alternativ till dig. Klicka här för att se våra alternativa lånemöjligheter.

Innehållsförteckning

Nystart Finans

Många långivare lockar med nya snabblån för att tillgodose pengabehov på stört. Till skillnad från den typen av tillvägagångssätt har Nystart Finans istället valt att lägga sina krafter och sitt fokus på att starta en hållbar resa tillsammans med sina kunder för att uppnå både högre privatekonomisk medvetenhet och skuldfrihet. Nystart Finans AB lanserades 2014, de har sitt huvudkontor i Stockholm och står under Finansinspektionens tillsyn. Nystart finans Sverige arbetar utefter nyckelorden medvetenhet, enkelhet och skuldfrihet och deras affärsidé bygger på att kunna erbjuda en nystart till personer som sedan tidigare har flertalet lån. Genom att samla lån och krediter till ett enda samlingslån får man sänkt ränta samt bättre kontroll över privatekonomin. I tillägg vittnar nystart finans omdöme om nöjda och glada kunder.

Har du obetalda lån och krediter? Nystart Finans is your guy!

Nystartslån hos Nystart Finans

Flertalet hamnar i perioder i svagare ekonomiska situationer och har behov för ekonomisk hjälp. Där och då kan ett lån vara den bästa lösningen för att få den lilla extra ekonomiska stöttningen. Men lån innebär även återbetalningar. Något som, i vissa tillfällen, riskerar att skada mer än vad det hjälper. Många smålån och krediter som läggs på hög kan i värsta fall resultera i skulder om inte återbetalningen sköts korrekt. Med ett samlingslån hos nystart finans kan man samla sina lån och krediter. Det gäller även gamla lån och skulder som ligger på Kronofogdens bord. Nystartlånet är på 20. 000 - 500. 000 kr och räntan på lånet är rörlig och sätts individuellt.

Så ansöker du om Nystartslånet hos Nystart Finans

Ansökningsprocessen om nystart finans lån kan uppdelas i 3 steg:

  1. Intresseanmälan: du som ansökare väljer nystart finans logga in, utfyller ansökningsformuläret på hemsidan och skickar in
  2. Samtal och utvärdering: bedöms det att ett nystartslån är på sin plats hålls ett samtal angående den ekonomiska situationen samt hur man ska nå målet om lägre månadskostnader och skuldfrihet
  3. Erbjudande: nystart finans kommer med ett erbjudande som ansökaren kan välja att acceptera

Men, nystart finans när kommer pengarna? När planen är satt och man har signerat och returnerat skuldebrevet (plus lönespecifikationskopia och ID-handling) så trillar pengarna in på kontot antingen samma eller nästkommande bankdag.

Nystartlånet – vem kan ansöka?

Även om nystart finans annonserar med att de vill vara finansbolaget som tar över när andra släpper och erbjuder privatpersoner nystart finans lån, så har de fortfarande några villkor som ansökaren ska uppfylla:

  • Ålder 18–65 år
  • Ansökare eller medsökande ska ha fast anställning
  • Minsta månatlig inkomst på 22. 000 kr

Att ansöka tillsammans med en fast partner som medsökande är ett bra alternativt om man själv inte har en fast inkomst. Det förutsätter självklart att medsökanden har fast inkomst.

Nystart finans lån – blir bättre med tiden

Nystartlånet finns till för att få styr på ekonomin med skuldfrihet som slutdestination. Men det är fortfarande ett lån som ska återbetalas. Det lönar sig att vara noggrann med ekonomin under lånetiden eftersom man då belönas med lägre räntor. Återbetalningstiden är från 2–15 år. Återbetalningsplanen är en del av den personliga rådgivningen och baseras på den individuella situationen. Den fasta månadsavgiften dras via autogiro och det är möjligt att minska skulden genom extra inbetalningar. Ekonomisk översikt finns att tillgå under nystart finans logga in.

Nystart Finans – nystart för din ekonomi

Har du hamnat i en ond spiral när det kommer till dina lån, krediter och skulder? Det är lätt att tappa fotfästet och det kan vara svårt att angripa problemet. För dig som önskar att ansöka om ett samlingslån kommer här en summering om varför du ska välja Nystart Finans:

  • Samlingslån – sänk månadskostnaden och få större ekonomisk kontroll
  • Skräddarsydd personlig rådgivning
  • Möjlighet att ansöka om nystart finans lån trots betalningsanmärkningar och många kreditupplysningar
SpeakerCamera
11.51
Nystart Finans

Alternativ till Nystart Finans

Flexkontot logo
Låna med Bisnode
Betalningsanmärkningar OK
Läs mer
Moneezy logo
Ansök på 2 min
Spara pengar med lägre ränta
Läs mer
Saldo logo
Låna med Bisnode
Pengar samma dag
Läs mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved